Maşallah

Site kaçta kuruldu ki zaten, keşke o zamanlar arsaya girer gibi siteden pay alaydınız, zengin olurdunuz

After all this time?
Maşallah
Tavsiye etmem. Ben de olmadan insanlar kutlar, hoşluk yaparlar diye düşünmüştüm. Bi sen kutladın, sen de geç kutladın asgadjdndmfm. Bundan sonra sen hariç kimsenin özel gününü kutlamam. Beni kaybettiler. Doğum gününü öm’le. Sana sürprizim var.
kutsaclirapunzel yazdı: ↑11.02.2019 - 16:02:08Tavsiye etmem. Ben de olmadan insanlar kutlar, hoşluk yaparlar diye düşünmüştüm. Bi sen kutladın, sen de geç kutladın asgadjdndmfm. Bundan sonra sen hariç kimsenin özel gününü kutlamam. Beni kaybettiler. Doğum gününü öm’le. Sana sürprizim var.
Yok onları yapamıyoruz.Busra96 yazdı: ↑11.02.2019 - 15:32:30Vaay canına, o başlık çok mantıklıymış![]()
Paşaların olağanüstü yetenekleri olduğu doğru mu peki? Banlananları ve profile bakanları, hatta insanların evleneceği yaşı bilecek kadar görü kazanıyormuşsunuz öyle diyorlar![]()
Bu ciddili mi?dr_itachi yazdı: ↑11.02.2019 - 17:30:22Yok onları yapamıyoruz.
Sadece kimin kime öm attığını görebiliyoruzöm’leri okuyamıyoruz ama
![]()
Böyle bi şey yok bencedr_itachi yazdı: ↑11.02.2019 - 17:30:22Yok onları yapamıyoruz.
Sadece kimin kime öm attığını görebiliyoruzöm’leri okuyamıyoruz ama
![]()