Küçükken annem bahçeye bilumum sebze ekerdi. Marullar bazen yenemeden kalır, olduğu yerde tekrar yeşerirdi.
Bugün manavdan 10 tl ye minnacık bi kıvırcık aldım. İyi ki yeşil yapraklı sebzelerle beslenmeye başladım, katkısı olanlara teşekkürler
adam diyor ki "ben beyne aşık oldum beyin cerrahisi seçicem" mesela. ya senin beyne aşık olmanla beyinden kitle eksize etmen arasında nasıl bir bağlantı var mesela? çok ilgiliysen abone ol güncel dergilere haftasonu kahve içerken okumanı yap. çok daha ilgiliysen çık efendi gibi phd yap bir işe yarasın. yani şu arzu, ergen sancısından öte bir şey olsaydı bu dünyada "ben keresteye aşık oldum" deyip marangoz olmak isteyen insanlar da olmalıydı ama yoklar. rasyonel olmayan insan zihni, yetiştiği çevrenin de belirlediği değerler doğrultusunda beğenilme ve takdir edilme ihtiyacını böyle karşılamaya çalışıyor bir noktada. içine girip uğraştığı şeyler rutine bağlandığı an ise hayallerindeki sihirli dünyanın olmadığı gerçeği suratına çarpıyor ve gerisi depresyon. bu dünyada gerçek mutluluğa en yakın insanlar rasyonel düşünceye en yatkın insanlardır.
Dahiliye hayatıma girdikten sonra seneler içinde geri dönüşsüz şekilde kilo aldım ve olması gerekenden hızlı bir şekilde yaşlandım. Şimdi nasıl kaçıp kendimi kurtaracağım diye düşün dur