drrıza elinize sağlık çok teşekkürler
arkadaşlar ben indirirken bir hata mı yaptım bulamadım ama genel cerrahi ile k.doğum arasında sayfa eksikliği mi var 331-360 arası bende yok
arkadaşlar ben indirirken bir hata mı yaptım bulamadım ama genel cerrahi ile k.doğum arasında sayfa eksikliği mi var 331-360 arası bende yok
evet o kısımlar yok. yayınlanmayan 14. bölümde neler vardı acaba?venlafaksin yazdı:drrıza elinize sağlık çok teşekkürler
sadece sende değil herkeste o sayfalar yokvenlafaksin yazdı:drrıza elinize sağlık çok teşekkürler

Daha önce yayınlananlar ile bu senekiler arasında ne gibi farklar var diye araştırayım dedim,bu seneki küçük stajlar geçen senekine göre biraz eksik sanki
Eskisinde bilgiler tam iken

Yenisinde nörolojide 44 den 50 ye halk sağlığına geçiş yapılmış.

Eskisinde bilgiler tam iken

Yenisinde nörolojide 44 den 50 ye halk sağlığına geçiş yapılmış.

mevcut elımızdekı tum sayfaları yayına koydum arkadaslar. tekrardan bır ındırme olarak eksık bolum ındırmıs olabılırmısınız bır bakın derımgimmick yazdı:evet o kısımlar yok. yayınlanmayan 14. bölümde neler vardı acaba?venlafaksin yazdı:drrıza elinize sağlık çok teşekkürler
Lütfen sorularınızı foruma yazınız. ÖM soruları cevaplanmayacaktır!