SSRI alın . kaçmak çözüm değil. depresyondayken yurtdışına gidicekseniz hazırlanmanız daha zor olur.
Asistanlığı bitirmek üzereyim. Ama umudum bitti, uzman olunca bişey değişmiyor bu dönemde.
Drmd34 yazdı: ↑13.05.2022 - 00:16:05Asistanlığı bitirmek üzereyim. Ama umudum bitti, uzman olunca bişey değişmiyor bu dönemde.
kaç zamandır aynı ruh halindeyim. en azından uzmanlığınızı alacağınızı düşünün. uzmanların hali de ortada biliyorum ama belki asistanlığın stresinden uzaklaşmak biraz iyi gelir. bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz hocam, umarım geçer bu zor günler.
Drmd34 yazdı: ↑13.05.2022 - 00:16:05Asistanlığı bitirmek üzereyim. Ama umudum bitti, uzman olunca bişey değişmiyor bu dönemde.
kaç zamandır aynı ruh halindeyim. en azından uzmanlığınızı alacağınızı düşünün. uzmanların hali de ortada biliyorum ama belki asistanlığın stresinden uzaklaşmak biraz iyi gelir. bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz hocam, umarım geçer bu zor günler.
Teşekkür ederim, desteğiniz için.vladimir yazdı: ↑14.05.2022 - 00:35:55
Emin olun yalnız değilsiniz.Ancak yaşamanın yolunu bulmamız gerek.Birbirimize güç olmalı,derdimizi derman yapmalıyız
Hangi bolumdesiniz hocamvladimir yazdı: ↑14.05.2022 - 00:35:55
Beni, yakınları veya kendileri için ilaç veya hastalık konusunda danışan akrabalara cevap vermiyorum artık. Bizim kuş kadar maaşımızı, olmayan zamda bile hadi yine iyisin diyen ve aşağılık bir şekilde bunu kendince konuşan beş para etmez akrabaları sildim. Artık işlerinizi yavaşlatın kimse sağlık konusunda size bişey danışamasın. Avukatlar bile kimseye, danışmanlık ücreti olmadan danışmanlık vermiyor. İnsanlar hastalandıklarında evlerini, arabalarını, cebindeki tüm parasını vermeden sağlık hizmeti alamayacak noktaya gidiyor. O çok övündükleri yüksek fiyatlı evleri ve arabaları onları sağlık hizmeti almaları konusunda kurtaramayacak ortada nitelikli doktor kalmayacak.
You’ll never walk alone.
Aşağı yukarı tüm ülkenin psikojisi yerlerde.
Aşağı yukarı tüm ülkenin psikojisi yerlerde.

belediyede zabıta arkadas 11 bin alıyor, uzman doktor 13 bin
dünyada tekiz bu konuda da
sendikaya herkes geçip süresiz iş bırakmadıkca daha beter günler göreceğiz anlaşılan
dünyada tekiz bu konuda da
sendikaya herkes geçip süresiz iş bırakmadıkca daha beter günler göreceğiz anlaşılan
Sadece moralim kötü olsa yine neyse, bir de bunlar daha başlangıç anksiyetesi var bende
"İnsan deniz olmayan yerde umut adına martı olmalı"
yalnız değilsin sessiz kalan 10 binlerle berabersin dostum. hiç mutlu değilim özellikle son 1,5-2 yıldır elle tutulur gözle görülür kendime hiç bişey alamadım. son 3 yıldır tatile herhangi bir yere gitmiyorum gidemiyorum geleceğimiz belirsiz? nasıl motive ya da mutlu olabilirim ki?
Kızım için Anaokulu fiyatlarını araştırdım 40 bin TL den başlıyor. Sonra bir arkadaşım türkiye'de eğitime o para harcanmaz en iyisi olsa ne olacak bizim gibi dr olup sürünecek deyince vazgeçtim. O parayı dil eğitimi veya müzik enstrüman vs için harcycm.
anaokulu 40bin tl ise ilkokulu kaç lirayla bitirir acabaaa!!!!!STAYFROSTY yazdı: ↑16.05.2022 - 20:26:58Kızım için Anaokulu fiyatlarını araştırdım 40 bin TL den başlıyor. Sonra bir arkadaşım türkiye'de eğitime o para harcanmaz en iyisi olsa ne olacak bizim gibi dr olup sürünecek deyince vazgeçtim. O parayı dil eğitimi veya müzik enstrüman vs için harcycm.