A puanı hesaplama açılmış. Ama sadece klinige girmek gibi seçenek yok. Temel bilimlere otomatik işaretli
Kitapçıklar takım halinde bozamiyorlar herhaldehacı_yusuf yazdı: ↑14.01.2022 - 19:48:01A puanı hesaplama açılmış. Ama sadece klinige girmek gibi seçenek yok. Temel bilimlere otomatik işaretli

A puanı başvuruya eklenmiş, temel de otomatik işaretlenmiyor. Sadece klinik sınavına girmemiz yeterli değil mi?
yesiltepe yazdı: ↑14.01.2022 - 19:59:19Kitapçıklar takım halinde bozamiyorlar herhaldehacı_yusuf yazdı: ↑14.01.2022 - 19:48:01A puanı hesaplama açılmış. Ama sadece klinige girmek gibi seçenek yok. Temel bilimlere otomatik işaretli310 daha tokatlayacaklar.

Bilmiyorum valla benim eve sadece ısıtma ile su parası 860 tl gekince 310 tl gözüme fazla görünmedi ... Aidat elektrik ayrı
Evet aslında dava açılması gerekir çalıştığı yerde eğitim verebilecek üniversite veya eah olmayanın ne suçu var
Kasaya para lazım her fırsatı değerlendiriyorlaryesiltepe yazdı: ↑14.01.2022 - 19:59:19Kitapçıklar takım halinde bozamiyorlar herhaldehacı_yusuf yazdı: ↑14.01.2022 - 19:48:01A puanı hesaplama açılmış. Ama sadece klinige girmek gibi seçenek yok. Temel bilimlere otomatik işaretli310 daha tokatlayacaklar.
A puanım hesaplansın diye bir yer var işaretliyoruz tamam. temel ve klinik için de ayrı ayrı işaretleme istiyor. Sadece kliniği mi işaretleyeceğim? Kılavuzda da açıklanmamış. Emin olamadım. Kesin bilgisi olan var mı?
Bende aynı ikilemdeyim. Net bilgisi olan var mı?ellisande_ yazdı: ↑15.01.2022 - 12:21:15A puanım hesaplansın diye bir yer var işaretliyoruz tamam. temel ve klinik için de ayrı ayrı işaretleme istiyor. Sadece kliniği mi işaretleyeceğim? Kılavuzda da açıklanmamış. Emin olamadım. Kesin bilgisi olan var mı?
Sadece kliniği işaretlemeniz yeterli sahu için. Sözleşmeli aile hekimliği puanı hesaplamasını istiyorum seçeneğini mutlaka işaretleyin. Temel bilimlere girmek mecburi değil ama girebilirsiniz de. Yanlız telefon bilgileri şuan güncellenmiyor . O sonra olacak galiba. Başvurularım tercihlerime tıklayın oradan başvuruyu yeniden başlata tıklayın devam edin
Çok teşekkür ederim.hacı_yusuf yazdı: ↑15.01.2022 - 13:28:55Sadece kliniği işaretlemeniz yeterli sahu için. Sözleşmeli aile hekimliği puanı hesaplamasını istiyorum seçeneğini mutlaka işaretleyin. Temel bilimlere girmek mecburi değil ama girebilirsiniz de. Yanlız telefon bilgileri şuan güncellenmiyor . O sonra olacak galiba. Başvurularım tercihlerime tıklayın oradan başvuruyu yeniden başlata tıklayın devam edin
A puanı hesaplama diye bir robot göremedim hiç bir yerde.A puan türünde baraj için ortalama kaç net gerekir ? ,puanlama nasıl bilen var mı?