O kadar da değil kardeşim o asistan ablan ya yalan söylemiş ya da bilemiyorum artık.saygınerr yazdı: ↑22.02.2021 - 22:25:11Ben işleyişi bilmediğim için korku yaşıyorum işte. Bana da bi asistan abla gelen her hastayı sev ediyordum diyordudrela64 yazdı: ↑22.02.2021 - 21:29:26Mezun olmak demek sen artık drsun demektir ve evet tek başına uğraşacaksin.lakin her yeni mezun bu korkuyu yaşar gittiği yerde genelde ilk ay refakat nöbeti tutar . işleyişi ve genel acil hastalarını onlara yaklaşımı öğrenir. Hastanede seni aşan bişey olursa uzmana kons edersin.bu arada acil rutinleri bakılır.muayeneni tam yap insanlarla iletişim becerelerin iyi olsun.zamanla tecrüben artacak.kendini personele ezdirme, onları küçümseme (sonuçta onların pratiği senden çok olacaktır)mesafeli ol, herkese hemen samimi olma.
Soru sormaktan korkma elinde telefon var internet var.artik bazı şeyler daha kolay.entegre hastaneye düşersen tetkikidteme, lab olmayacağı için istediğin herşeyi sevk edebilirsin.misal karnı ağrıyor altta yatan sana göre anlamlı bişey yoksa çıkar ambulansı boşver.
EKG önemli bak.bu da zamanla oturan bişey.bende halâ oturmadı![]()
![]()
Şimdilik bunlar geldi aklına.ben yazarım daha![]()
![]()
1 gün 24 saat çalışım 2 gün işe gitmiyormuş hiç
Gelen her hastayı sevk ediyorum diyorduu

İşleyiş kısa sürede öğreniliyor merak etme.
Bak hele bı başla o tedirginlik zamanla azalacak.
Tsm ye atanirsan görevlendirmelere açık ol.pandemi olmasa idi aslında çok güzeldi.bos asmye geçme şansın yerine göre değişir.asm hekimliği de iyidir mobilin, nüfusun varsa getirisi de iyidir.
