Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acabaNekochan yazdı: ↑17.02.2022 - 15:14:18Halihazirda rektörun tutumu yüzünden baskı mobbing ve hakaretler yüzünden bulunduğum yerden istifa ettim cimer e şikayet ettim yök şaka gibi kendisine ilettiğim durumu rektörlüğe ilettik şeklinde cimer e yazmış. Rektörlüğün cevabı ise ilgili kişiyi 10.02.2022 tarihinde bilgilendirdik şeklinde asılsız bir bilgi yazdırmış oraya. 31.01.2022 tarihinde istifa ettim kimse bana 10 şubatta bir bilgilendirme yapmadi. Her şey yalan. Peki benim hakkımı çalışırken korumayan yök öğrenci affında yatay geçiş karşıtı bir üniversite olan KTÜ ve yatay geçiş karşıtı rektörlük karşısında nasıl koruyacak? Ben istifa ettiğim yerde çalışmak istemiyorum. Mevzuatta ayrılan univ e basvuru yapılır deniyor. Isterse yatay geçiş kolaylığı denmiş. Peki bu yatay geçiş e karşı olan yerden benim yatay geçiş yapmamı yök koruma altına alacak mı? Bana yapılan haksızlık çözülecek mi? Hiç sanmıyorum.
Ben de zaten eski kurumum yatay geçişime izin vermediği için istifa ettim affın kolaylığı tam olarak nerede detaylı bilgisi olan veya daha önce yararlanan var mı acaba
11. Maddede puanimizin yetmesi şartıyla ikametgahi mi tasimak gerekiyor gecmek istedigimiz şehire? Bir de yükseköğretim senatosunun da uygun görmesi şartıyla diyor ?
Gelecek hafta öğrenci affı yasalaşacakmış, geriye dönük bütün yılları kapsayacak şekilde
Af ne kadar süre daha geçerli olacakmis peki haber var mı
Sahu dan istifa edenler için de geçerli olur mu acaba? Daha önceki af döneminde böyle bir süreç başından geçen oldu mu?
3600 ek gosterge ve ogrenci affi meclise sunuldu