upbeyaban yazdı: ↑17.12.2019 - 11:50:39ben de merak ediyorum bunumammiko yazdı: ↑17.12.2019 - 11:41:11Asistan iken hukuk okuyabilir miyim? Okuyabilirsem fakülte farklı şehirde olabilir mi? Ve ikinci öğretim olmasa sıkıntı olur mu arkadaşlar? Malum çoğu hukuk fakültesinde devamsızlık pek sorun değil, bu yüzden hukuk okumayı çok istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
2 dahiliye asitanı arkadaş aynı zamdan hukuk fakültesinde okuyor , çok da rahatlar.bence yapılır
Hukuk okusanız da doktorlukla avukatlık aynı anda yapılamıyor eğer böyle bir düşünceniz varsa.mammiko yazdı: ↑17.12.2019 - 11:41:11Asistan iken hukuk okuyabilir miyim? Okuyabilirsem fakülte farklı şehirde olabilir mi? Ve ikinci öğretim olmasa sıkıntı olur mu arkadaşlar? Malum çoğu hukuk fakültesinde devamsızlık pek sorun değil, bu yüzden hukuk okumayı çok istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Özelde de mi olmuyor hocam? Hafta ici avukatlik hafta sonu doktorluk olmuyor mu?drburaktk yazdı: ↑04.01.2020 - 22:17:05Hukuk okusanız da doktorlukla avukatlık aynı anda yapılamıyor eğer böyle bir düşünceniz varsa.mammiko yazdı: ↑17.12.2019 - 11:41:11Asistan iken hukuk okuyabilir miyim? Okuyabilirsem fakülte farklı şehirde olabilir mi? Ve ikinci öğretim olmasa sıkıntı olur mu arkadaşlar? Malum çoğu hukuk fakültesinde devamsızlık pek sorun değil, bu yüzden hukuk okumayı çok istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bununla ilgili avukatlıkta bir düzenleme var belli meslek grupları aynı anda avukatlık yapabilirken belli meslek grupları yapamıyor; doktorluk yapamayanlar arasında.nexstep yazdı: ↑04.01.2020 - 22:46:47Özelde de mi olmuyor hocam? Hafta ici avukatlik hafta sonu doktorluk olmuyor mu?drburaktk yazdı: ↑04.01.2020 - 22:17:05Hukuk okusanız da doktorlukla avukatlık aynı anda yapılamıyor eğer böyle bir düşünceniz varsa.mammiko yazdı: ↑17.12.2019 - 11:41:11Asistan iken hukuk okuyabilir miyim? Okuyabilirsem fakülte farklı şehirde olabilir mi? Ve ikinci öğretim olmasa sıkıntı olur mu arkadaşlar? Malum çoğu hukuk fakültesinde devamsızlık pek sorun değil, bu yüzden hukuk okumayı çok istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bir yerde olan heryerdedir ;heryerde olan hiçbir yerdedir e inanırım ben önce elindeki işin ehli ol onun ehliysen eyvallah.
arkadaşlar asistanken üniversite sınavına girip 2. bir örgün eğitime kaydolan var mı? eğer oluyorsa şuan kayıt dönemi değerlendirebiliriz.
Açıköğretim dışında okuyamaz diye biliyorum