Sormayın hocam, ne kadar üzgünüm kelimelerle anlatamam

Sormayın hocam, ne kadar üzgünüm kelimelerle anlatamam
Bu devirde bekar olmak daha guzel benceTıbbiyeli matmazel yazdı: ↑08.05.2022 - 23:46:36Sormayın hocam, ne kadar üzgünüm kelimelerle anlatamam![]()
İkisinin de kendince güzellikleri vardır bence. Yani öyle umuyorumdoktoraykırı yazdı: ↑08.05.2022 - 23:47:43Bu devirde bekar olmak daha guzel benceTıbbiyeli matmazel yazdı: ↑08.05.2022 - 23:46:36Sormayın hocam, ne kadar üzgünüm kelimelerle anlatamam![]()
![]()
Ben buna öyle çok katılıyorum ki , bende 30 yaşımı geçtim ve artık kesinlikle aşık olamıyorum bence bu çok kötü bişey_doktor_ yazdı: ↑06.05.2022 - 18:23:08kısa süre önce evlendim. sevdiğim de biri ama 30 dan sonra hayat standartlarımı değiştirmek ağır geldi. bekarkenki tek başıma bir şeyler yapmayı şimdiden özledim. oyun oynamak için eşimle oyun arasında seçim yapmak zorunda kalıyorum. yalnız yaşamaya alıştıysanız evlilik zor. abi tavsiyesi bekar kalmak kötü değil aklınızda olsun![]()
hocam önemli olan zaten kafa dengi birini bulabilmek
Aynen hocam genel olarak uyumlu biri bulduktan sonra her hareketi takmamak lazım insan anlaşabilmeyi bilmeli
Üzme kendini ağlarım yaaaa,sana söz göbekli bir dayı bulacağımTıbbiyeli matmazel yazdı: ↑14.05.2022 - 01:54:40Tuh, üzüntümü kelimelerle nası ifade etsem bilemedim şimdi![]()