merhaba arkadaşlar sözleşmeli ve sözleşmesiz halk sağlığı uzmanı dr maaşı ne kadar acaba.
"Ne yaparsan yap pişman öleceksin , belki yaptıklarından , belki yapmadıklarından." - Dostoyevski
Çok para kazanmak isteyen halk sağlığına gelmesin. Doğuda sözleşmeli kadrosu bulursan iyi para alırsın ya da yönetici pozisyonu.
Ales puanı ile halk sağlığı na giriliyormuş bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz
Halk sağlığı doktora programı 4 yıldır. Phd olursun. Yalnız sağlık bakanlığında uzman tabiplik yapamazsın. Doktoralı olmuş olursun. Üniversitelerde hoca olabilirsin.Furkan Demir yazdı: ↑31.12.2019 - 18:34:21Ales puanı ile halk sağlığı na giriliyormuş bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz
Bir de 2 yıllık halk sağlığı yüksek lisansı var.
altta yazan arkadaş sözleşme için doğru söylemiş.
eşim sözleşmeli halk sağlığı uzmanı
ben de sözleşmeli biyokimya uzmanıyım (Halk sağlığı labında)
yaklaşık 3800 civarı sabit, 2300 civarı döner ve 10-12 arası da maaş alırsın.
hocam şöyle diyeyim, yanlış biliyorsam düzeltin ama türkiyenin her yerinde halk sağlığı uzmanının alacağı döner bellidir. ilçe Sağlık MD. çalışıyorsan daha da fazla. ben açıkçası zannetmiyorum her ay temiz 2-2.5 arası döner alıp rahat bir bölüm olsun (Halk sağlığı puan bareminde söylüyorum)
ele geçen para böyle hocam, sözleşmeli hekim maaşının üzerine 2.500 döner ekleyeceksin.
Üniversitede asistanım. Bu ay için Covid servisine görevlendirildim. 12'şer saatten 10 nöbet yazıldı. Döner zaten almıyorum SBA kadrosunda olduğum için. Bu 10 nöbet için Nöbet Ücreti alır mıyım? Yönetmelikte olan ve işleyişte olan nasıl, bilgisi olan var mı?
Hangi üniverssite orası. Halk sağlığı asistanının serviste ne işi varmış. Kimse bana salgın şu bu demesin, halk sağlığı asistanını il sağlık müdürlüğüne görevlendrirsin orada işini yapar. Klinik olarak mı işe yarar yoksa müdürlük koordinasyonda mı bir düşünün. Salgın döneminde halk sağlığı kaynağını bu kadar hoyratça harcayan ikinci bir ülke göremezsiniz. Kesin sizin bölüm yrd. doçlarına felan da nöbet yazmışlardırpublichealthtr yazdı: ↑13.01.2021 - 10:31:13Üniversitede asistanım. Bu ay için Covid servisine görevlendirildim. 12'şer saatten 10 nöbet yazıldı. Döner zaten almıyorum SBA kadrosunda olduğum için. Bu 10 nöbet için Nöbet Ücreti alır mıyım? Yönetmelikte olan ve işleyişte olan nasıl, bilgisi olan var mı?
hocam o kadar şey dediniz sorumu cevaplamadınızdranestezi26 yazdı: ↑13.01.2021 - 11:25:53Hangi üniverssite orası. Halk sağlığı asistanının serviste ne işi varmış. Kimse bana salgın şu bu demesin, halk sağlığı asistanını il sağlık müdürlüğüne görevlendrirsin orada işini yapar. Klinik olarak mı işe yarar yoksa müdürlük koordinasyonda mı bir düşünün. Salgın döneminde halk sağlığı kaynağını bu kadar hoyratça harcayan ikinci bir ülke göremezsiniz. Kesin sizin bölüm yrd. doçlarına felan da nöbet yazmışlardırpublichealthtr yazdı: ↑13.01.2021 - 10:31:13Üniversitede asistanım. Bu ay için Covid servisine görevlendirildim. 12'şer saatten 10 nöbet yazıldı. Döner zaten almıyorum SBA kadrosunda olduğum için. Bu 10 nöbet için Nöbet Ücreti alır mıyım? Yönetmelikte olan ve işleyişte olan nasıl, bilgisi olan var mı?