9 küsür yanlış hatırlamıyorsam saç şekillendiricisi. Çok güzel gözüküyor uzaktan

9 küsür yanlış hatırlamıyorsam saç şekillendiricisi. Çok güzel gözüküyor uzaktan
Doğrudurparcalıbulut yazdı: ↑06.05.2022 - 00:23:099 küsür yanlış hatırlamıyorsam saç şekillendiricisi. Çok güzel gözüküyor uzaktan![]()
Açtığım konularla dalga geçerdiniz bir de. Bu konuda son 7 mesajın hepsi sana ait. Kendi kendine konuşuyorsun
Kardeş ben her gün başlık açmıyorum ya senin gibi nası sevgili bulabilirim, everin beni falan diye hsfhsjshdoctorstrange01 yazdı: ↑13.05.2022 - 21:16:42Açtığım konularla dalga geçerdiniz bir de. Bu konuda son 7 mesajın hepsi sana ait. Kendi kendine konuşuyorsun![]()
Ben her gün başlık açmıyorum birkaç ayda bir belki. Ama sen her gün bu konuyu upluyorsun. Kimseye beni everin falan da demedim senin gibi. Ayrıca kimseye zararım dokunmuyor. Açtığım konulara girmek zorunda değil kimse.Tıbbiyeli matmazel yazdı: ↑13.05.2022 - 23:28:37Kardeş ben her gün başlık açmıyorum ya senin gibi nası sevgili bulabilirim, everin beni falan diye hsfhsjshdoctorstrange01 yazdı: ↑13.05.2022 - 21:16:42Açtığım konularla dalga geçerdiniz bir de. Bu konuda son 7 mesajın hepsi sana ait. Kendi kendine konuşuyorsun![]()
Kendi halimde kimseye zararım dokunmadan kendi kendime konuşuyorum burdaBuyur başlığa beklerim çok kıskandıysan🫢