her bölüm(1-2-3..) farklı hocalar tarafından hazırlanmış.. bu yüzden tüm konular var.gayet iyi çok fazla soru yakalama potansiyeli var bence. gün sonu olarak değerlendirilip sınava 2 gün kala hepsi tekrar okunmalı ben öyle yapacam. herkese başarılar.
hocam biraz daha hızlı yükleyemezmiyiz neden hergün bitane hergün pcye girmek zorunda kalıyorum:((((
arkadaslar dosyalar dıkkatlı bır sekılde ıncelenerek eklenıyor. daha hızlı olma konusunda da ozverılı davranıyorum merak etmeyın.
toplu olarak ozellıkle ıstenen ders ve konular varsa onlara oncelık vermeye calısıyorum.....
eklıyeceksem tam duzenlı eklemeyı dusunuyorum sızlerın en ıyı sekılde faydalanabılmenız ıcın. hergun ındırın 2-3 saatte bır goz atıp koseye koyabılırsınız ındırdıgınız ozetlerı
toplu olarak ozellıkle ıstenen ders ve konular varsa onlara oncelık vermeye calısıyorum.....
eklıyeceksem tam duzenlı eklemeyı dusunuyorum sızlerın en ıyı sekılde faydalanabılmenız ıcın. hergun ındırın 2-3 saatte bır goz atıp koseye koyabılırsınız ındırdıgınız ozetlerı
Lütfen sorularınızı foruma yazınız. ÖM soruları cevaplanmayacaktır!
sn ddrrıza notlar için çok teşekkürler ancak daha önce yüklediğiniz mikrobiyoloji 1. bölüm notlarıyla idris hocanın notları diye yayınladığınız 3.bölüm tamamen aynı. Bir karışıklık mı oldu yoksa 3.bölüm notları zaten 1.bölüm notlarıyla aynımıydı? saygılar ve tekrar tşk ler.drriza yazdı:mıkrobıyoloji 2. ve 3. bolumlerı ıkısı bırden eklenmıstır....
sızler ıcın bıras daha hızlı paylasıma acmaya calıstım...
Üstadım,drriza yazdı:DAHİLİYE FULL EKLENDİ....
Sizler ıcın daha hızlı paylasmaya calısıyorum dokumanları arkadaslar...
Yukarıda bir arkadaşımızın da ifade ettiği gibi, "gunsonumikropidris.rar" isimli sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki "07_Mikrobiyoloji (idris).indd.pdf" isimli dosya ile "gunsonuozetmikrop1.rar" isimli sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki "07_Mikrobiyoloji.pdf" isimli dosya "tam olarak" aynı içeriğe sahip. Bilginize... Ve paylaşım için teşekkürler.
drrıza neden daha hızlı yüklemiyorsunuz.benim mesela acilen fizyoloji patoloji ve farmakolojiye ulaşmam gerekiyor.kaç gün daha beklemem gerekli? tşk
neden hızlı yuklemıyorsun derken geregı gıbı hızlı duzenlı bır yayın yapmaktayım. herkesın farklı acıl ıhtıyacları olabılır ama bıreysel bır paylasımda bulunmuyorum ben . sıze ozelde paylasmıyorum. ama sızın ıhtıyacınız varsa sunu soyleyebılırım genelden bu notlara acıl ıhtıyac varsa sızın dıle getırdıgınız bolumlerde buna oncelık verebılırım tabıkıde....dristanbul yazdı:drrıza neden daha hızlı yüklemiyorsunuz.benim mesela acilen fizyoloji patoloji ve farmakolojiye ulaşmam gerekiyor.kaç gün daha beklemem gerekli? tşk
kusura bakmayın evet arkadasın dedıgı gıbı aynı ıcerık yer almakta . sanırım bolerken bır hata olustu. ama su var notlarımız eksık paylasmamısız. tam sanırım bu gusel... bılgılerınıze.GgsHWt12 yazdı:Üstadım,drriza yazdı:DAHİLİYE FULL EKLENDİ....
Sizler ıcın daha hızlı paylasmaya calısıyorum dokumanları arkadaslar...
Yukarıda bir arkadaşımızın da ifade ettiği gibi, "gunsonumikropidris.rar" isimli sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki "07_Mikrobiyoloji (idris).indd.pdf" isimli dosya ile "gunsonuozetmikrop1.rar" isimli sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki "07_Mikrobiyoloji.pdf" isimli dosya "tam olarak" aynı içeriğe sahip. Bilginize... Ve paylaşım için teşekkürler.
tum notlar sorunsuzdur. belkı bılgısayrınızdakı teknık sorunlardan dolayı acamamıs olabılırsınızdrserkantekin yazdı:anatomi hariç diğerlerini bilgisayarıma indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim sayın yöneticimiz
K.Staj ve Farmakolojiye öncelik verebilmeniz mümkün mü
acaba??Paylaşımlar için tekrar teşekkürler..
acaba??Paylaşımlar için tekrar teşekkürler..