Benim 15 tiktok videom var ben niye çağırılmadım
Adam özel hastane patronu, kamu hastanelerinr dönüşü nasıl sağlayacak ya da sağlamak ister mi?estrellabella yazdı: ↑21.06.2022 - 16:38:16Botoksçulara devlete dönün, kölelik düzenine katılın mı diyecek?

Bakanın işi gücü şov, makyaj. Artık bir şey yap birader de ahaa bakan yalan söylemiyormuş, bizi oyalamıyormuş diyelim.ben insanca şartlarda çalışmadıktan ve insanca şartlarda yaşayamadıktan sonra bakan beni aramış, yanına çağırmış filan bana ne. Bana ne yararı var.neptünde ikamet etmiyorsa artık Bi zahmet haberdar olması lazım durumun vehametinden.
Not:yazar Burda söz sanatlarından faydalanmış olup bakan tarafından çağrılmamıştır
Not:yazar Burda söz sanatlarından faydalanmış olup bakan tarafından çağrılmamıştır

e sonuç ne arkadaşlar ne konuşulmuş
bakan sorunları not almış , ağustosta düzelecekmiş.

Bakan bir tepsi antep fıstıklı baklava getirtmiş, fenomenlerin ağzını tatlandırmışdır başka ne olacak?? 

Bilinmeyen birşey söylememiş. Ek ödemelerde tavana takılanlar için tavan artmış. 3. basamaklardan başlanarak hastane girişlerine x-ray konulacakmış. Ağustos’ta bordroları kontrol edin, gözünüzde ışıklar belirecek demiş.
hepsi not aldık yarın paylaşırız gibi şeyler yazdılar. tuhaf. vardır bi muhabbet.
Aşırı bozuldu sinirlerim.
Şurada tıp camiasının enes baturu olup z kuşağı kardeşlerime tiktok videoları çekerek destek olacakken tamamen es geçildim.