1 saniye 1 salise dahi aklımdan geçmedi.Hala hayatımın en mutlu günü anesteziden istifa ettiğim gündür.Ben hayatımda öyle bir mutluluk yaşamadım.Nirvana mı ne haltsa o dedikleri kesinlikle o yaşadığım şeydir.Parası pulu,karizması,saygınlığı batsın.Hasta hasta yakınının olduğu yerde ben yokum.Halk sağlığınının da milyon olumsuzluğu var ama klinik cerrahi branşlarla karşılaştırmam bile.Ama elbetteki halk sağlığı seçmek benim gibi aşağı tabaka insanların yapacağı bir iş,aristokrat doktorlar tenezzül etmezlerdr_unblocked yazdı: ↑11.09.2019 - 14:13:10hocam arada niye anesteziyi bıraktım ki,keşke devam etseydim diye geçiriyor musun içindendranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 13:52:50halk sağlığı seçme boşver berbat branş.Yakışır mı koskoca tıp okumuş insanlara halk sağlığı seçip ayağa düşeceksin.Git kadın doğum,cerrahi branş felan seç tanrı ol...
Aynen hocam mesela amcan, dayın “şu raporlu ilacı bir yazıver” diye telefon açınca öyle kalacaksın niye, reçete yazma yetkin yok. Açıklamaya çalışınca sen ne biçim doktorsun diyecekler.
Bir işe yaramak istiyorsanız halk sağlığı seçmeyin! Doktor dediğin hasta bakacak, nöbet tutacak, ayda bir dayağını yiyecek.

Para kazanmak istiyorsan ama yorulsam da olur diyorsan son zamanların tekrar yükselen bölümü:Kadın Doğum
bana doktorsun diyenlere zaten ben doktor değilim diyorum.Ben yüksek maaş alan devlet memuruyum.Ne it oluyorum da doktorum diyecemdeoksiriboz yazdı: ↑11.09.2019 - 16:22:01Aynen hocam mesela amcan, dayın “şu raporlu ilacı bir yazıver” diye telefon açınca öyle kalacaksın niye, reçete yazma yetkin yok. Açıklamaya çalışınca sen ne biçim doktorsun diyecekler.Bir işe yaramak istiyorsanız halk sağlığı seçmeyin! Doktor dediğin hasta bakacak, nöbet tutacak, ayda bir dayağını yiyecek.
Hocam sizi bu raddede doktorluktan soğutan şey ne gerçekten çok merak ediyorumdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:29:40bana doktorsun diyenlere zaten ben doktor değilim diyorum.Ben yüksek maaş alan devlet memuruyum.Ne it oluyorum da doktorum diyecemdeoksiriboz yazdı: ↑11.09.2019 - 16:22:01Aynen hocam mesela amcan, dayın “şu raporlu ilacı bir yazıver” diye telefon açınca öyle kalacaksın niye, reçete yazma yetkin yok. Açıklamaya çalışınca sen ne biçim doktorsun diyecekler.Bir işe yaramak istiyorsanız halk sağlığı seçmeyin! Doktor dediğin hasta bakacak, nöbet tutacak, ayda bir dayağını yiyecek.
Düşünün nan
Gafaniz acimaz
Gafaniz acimaz
Ilahi hocamdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:19:061 saniye 1 salise dahi aklımdan geçmedi.Hala hayatımın en mutlu günü anesteziden istifa ettiğim gündür.Ben hayatımda öyle bir mutluluk yaşamadım.Nirvana mı ne haltsa o dedikleri kesinlikle o yaşadığım şeydir.Parası pulu,karizması,saygınlığı batsın.Hasta hasta yakınının olduğu yerde ben yokum.Halk sağlığınının da milyon olumsuzluğu var ama klinik cerrahi branşlarla karşılaştırmam bile.Ama elbetteki halk sağlığı seçmek benim gibi aşağı tabaka insanların yapacağı bir iş,aristokrat doktorlar tenezzül etmezlerdr_unblocked yazdı: ↑11.09.2019 - 14:13:10hocam arada niye anesteziyi bıraktım ki,keşke devam etseydim diye geçiriyor musun içindendranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 13:52:50halk sağlığı seçme boşver berbat branş.Yakışır mı koskoca tıp okumuş insanlara halk sağlığı seçip ayağa düşeceksin.Git kadın doğum,cerrahi branş felan seç tanrı ol...
Düşünün nan
Gafaniz acimaz
Gafaniz acimaz
boşver hocam.Ben zaten soğukmuşum:)dr_yusufbugra yazdı: ↑11.09.2019 - 16:31:22Hocam sizi bu raddede doktorluktan soğutan şey ne gerçekten çok merak ediyorumdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:29:40bana doktorsun diyenlere zaten ben doktor değilim diyorum.Ben yüksek maaş alan devlet memuruyum.Ne it oluyorum da doktorum diyecemdeoksiriboz yazdı: ↑11.09.2019 - 16:22:01Aynen hocam mesela amcan, dayın “şu raporlu ilacı bir yazıver” diye telefon açınca öyle kalacaksın niye, reçete yazma yetkin yok. Açıklamaya çalışınca sen ne biçim doktorsun diyecekler.Bir işe yaramak istiyorsanız halk sağlığı seçmeyin! Doktor dediğin hasta bakacak, nöbet tutacak, ayda bir dayağını yiyecek.
Istemeden mi yazdinizdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:36:11boşver hocam.Ben zaten soğukmuşum:)dr_yusufbugra yazdı: ↑11.09.2019 - 16:31:22Hocam sizi bu raddede doktorluktan soğutan şey ne gerçekten çok merak ediyorumdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:29:40
bana doktorsun diyenlere zaten ben doktor değilim diyorum.Ben yüksek maaş alan devlet memuruyum.Ne it oluyorum da doktorum diyecem
Düşünün nan
Gafaniz acimaz
Gafaniz acimaz
tıpı iş garantisi için yazım.pişmanımdr_yusufbugra yazdı: ↑11.09.2019 - 16:40:06Istemeden mi yazdinizdranestezi26 yazdı: ↑11.09.2019 - 16:36:11boşver hocam.Ben zaten soğukmuşum:)dr_yusufbugra yazdı: ↑11.09.2019 - 16:31:22
Hocam sizi bu raddede doktorluktan soğutan şey ne gerçekten çok merak ediyorum
Hocam üniversiteden üniversiteye değişiyor sanırım, bizde sbalar döner almıyor mesela . 5600-700 civarı düşünülebilir minimum.
anestezi =sürekli kritik kararlar verecek adamdır o verirse senin benim damarımda kalbimde o ilaç olacak işte
Risk + para + iyi mesai saatleri = anestezi
Risk + para + uzun mesai saatleri + saygınlık =kadın doğum
Risk yok + para yok + rahatlık maksimum= farma, anatomi, fizyoloji....
Risk + para + uzun mesai saatleri + saygınlık =kadın doğum
Risk yok + para yok + rahatlık maksimum= farma, anatomi, fizyoloji....