Merhabalar. Bir konuyu merak ediyorum ama bir türlü net cevap bulamadım. Erkek arkadaşım hala üniversitede öğrenci. Eş durumu kullanabiliyor muyum , bir de atamadan kaç ay önce nikah kıymak gerekiyor? Bir bilgisi olan var mı?
kullanamazsınız çünkü eşiniz çalışmıyor öğrenci.
Helal olsun gözlerim yaşardı tebrik ediyorum sizin gibi birisini zor bulur bu devirde “kız önce mezun olup işe girecek maddi külfeti yüklenecek” lütfen bu güzel gönlünüzü bozmayın, inşallah ömür boyu mutlu olursunuz.
Atamalarda eğitim öncelikli olduğu için ve okul değişemeyeceği için olabilir gibi duyumlar aldım ama tabi ki net bir bilgiye ulaşamadım.
Benim ilk işe girip maddi külfeti yüklenmem gibi bi durum olmayacak hocam , önemli olan istediğim yere atanmam.
Bu şekilde eş durumu yapabilmeniz mümkün değil yakın çevremde örnekleriyle yaşadık
Mümkün değil. kıdem olarak siz ondan üsttesiniz başvuru yapın ama red gelecektir 

Tüm söylediklerimi geri alıyorumdartur yazdı: ↑29.08.2019 - 00:23:55Benim ilk işe girip maddi külfeti yüklenmem gibi bi durum olmayacak hocam , önemli olan istediğim yere atanmam.

Puahahhaha.
Hocam ne kadar da safsınız ya. Hiç bozulmayın hep böyle kalın.
He ya bende zannediyor ki herşeye rağmen evlenecek falanWitmahen yazdı: ↑29.08.2019 - 12:44:57Puahahhaha.
Hocam ne kadar da safsınız ya. Hiç bozulmayın hep böyle kalın.