Maç varmış üstteki ergen o bed sesiyle goooool diye bağırıp zıplıyor.
Hele balkonda otururken her tv ekranı yeşil di tevekkeli ondanmışdoctorcagla yazdı: ↑15.08.2019 - 22:33:17Maç varmış üstteki ergen o bed sesiyle goooool diye bağırıp zıplıyor.
hayatgüzelgızım
Ben bi kez statta beşiktaşın maçını izlemistim nası seviniyorlar maçtan çok hayretle etrafa bakmıştımdoctorcagla yazdı: ↑15.08.2019 - 22:33:17Maç varmış üstteki ergen o bed sesiyle goooool diye bağırıp zıplıyor.

Sigara içtin dimi yinedr_yusufbugra yazdı: ↑15.08.2019 - 22:43:04Hele balkonda otururken her tv ekranı yeşil di tevekkeli ondanmışdoctorcagla yazdı: ↑15.08.2019 - 22:33:17Maç varmış üstteki ergen o bed sesiyle goooool diye bağırıp zıplıyor.
Yha pardon amameritamon yazdı: ↑15.08.2019 - 22:46:39Ben bi kez statta beşiktaşın maçını izlemistim nası seviniyorlar maçtan çok hayretle etrafa bakmıştımdoctorcagla yazdı: ↑15.08.2019 - 22:33:17Maç varmış üstteki ergen o bed sesiyle goooool diye bağırıp zıplıyor.![]()
ben hiç o kadar mutlu olamam herhalde
![]()

Maçtan önce yeşil çay içtin dimi? Ekmek arası köfte yeseydin sen de sevinirdin. Ama dur ya yemek yemekten zevk almayan birine mutluluğu anlatmaya kalkmışım. Affet.

Resmen forumda +28/29 lar kalmamıs...
Zexu, espoir, mercan, inal, hevidar, kitap kurdu, hatta ponder ve dahası 2011-2013 yılları mezunları...
Eski nicklerimiz....tus calısırkenki kazanılan dostluklar... meshur tus baslıgındaki tus calısıkenki aldıgımız nickler... raporlar...
Hoslandıgım ama yurt dısına gitmek zorunda kalan ne oldugu hakkında fikrim olmayan kocaeliden bir uzman...nickini bile unuttum...
Diğerleri...başka şeyler...
Herşey eskimiş eskimişiz...
Zexu, espoir, mercan, inal, hevidar, kitap kurdu, hatta ponder ve dahası 2011-2013 yılları mezunları...
Eski nicklerimiz....tus calısırkenki kazanılan dostluklar... meshur tus baslıgındaki tus calısıkenki aldıgımız nickler... raporlar...
Hoslandıgım ama yurt dısına gitmek zorunda kalan ne oldugu hakkında fikrim olmayan kocaeliden bir uzman...nickini bile unuttum...
Diğerleri...başka şeyler...
Herşey eskimiş eskimişiz...
hayatgüzelgızım
Kız kustu gene ateşli
hayatgüzelgızım
geçmiş olsun
Koluma osuruk böceği değdi yaktı kerata
hayatgüzelgızım
yıldızlar da isterim, süslü olsun gökyüzlerim..