arkadas gecmis mesajlarindan anlasildigi uzere sahunun bile ne oldugunu bilmeyen bir intornUgurulgenn yazdı: ↑03.06.2019 - 00:55:23Madem halk saglıgı yazacaktınız ne dıye tıp okudunuz kpssyle memur olsaydınız yıne aynı parayı alıp bu kadar okul stresı ve tus cekmeyecektınız yazık cıdden

o halk saglikcilar senin amirin olacak dikkat et

bi de baska bir mesaji soyledikleri ile celisiyor sanirim ambivalan duygular icersinde ya da halk sagligi puanlari dusurme kafasinda

RE: SADECE TEMEL ÇALIŞARAK SIFIRDAN 65 ALMAK gönderen Ugurulgenn ¦ Pzt Haz 10, 2019 12:12 pm ¦ Forum: 2019 TUS 2.Dönem ¦ Başlık: Sadece Temel Çalışarak Sıfırdan 65 Almak ¦ Cevaplar: 10 ¦ Görüntüleme: 924
Yav yaptın da ne oldu aferın 5 6 mılyar verıyolar köpek gibi calıstırıyolar elıne ne gectı hayatımızı mahvettı bu sıstem sımdıkı kafam olsa boş bı bolumde okuyup kpssyle bı yere gırerdım hem daha az yorulurdum hem hemen hemen aynı parayı kazanırdım mecburıdır acılıdır derdını cekmezdım
RE: SAHU HAKKINDA gönderen Ugurulgenn ¦ Pzt Haz 10, 2019 12:04 am ¦ Forum: AILE HEKIMLERI ¦ Başlık: SAHU hakkında ¦ Cevaplar: 55 ¦ Görüntüleme: 15130
Bu sahu olayı nedir intörnler gırebılıyormu arkadaşlar
RE: SAHU gönderen Ugurulgenn ¦ Pzr Haz 09, 2019 9:31 pm ¦ Forum: SORU-CEVAP BOLÜMÜ ¦ Başlık: SAHU ¦ Cevaplar: 16 ¦ Görüntüleme: 553
Arkadaşlar sahuya gırmek ıcın bı yerde aile hekımı mı olmak gerekıyor ıntornlukten sonra dırek gıdılmıyor mu