Pekalafenerlialper yazdı: ↑26.05.2019 - 00:58:09İş güç diyelimGayet sade,abartısız bi güzellik işte,daha ne olsun
![]()

irem yaman
çok güzel... nereli acaba
çok güzel... nereli acaba

Björk. Hem müziğine hem de kendisine aşık olduğumu söylemiş miydim? Bu büyük bir başarı bence, benim gibi seven kısımları dibe çökmüş bir adam için....

"Bana iyilik yapma, adil davran" Dr. MHÇ
Brooke Shields'ın gençliğidir. Bir içim sudur. Benim gibi hemcinslerini bile hayran bırakır.

En güzel kadın senin olan kadındır...
En yakışıklı adam senin olan adamdır...
Gönül gözüyle baktığında senin ruhunu ve gönlünü doyuran...
Gülüşleriyle can katan...
Dertlerinde sıkıntılarında sarıp sarmalayan destek olan...
Kendim için söylüyorum erkek olsaydım bir kadın bana huzur vermiyorsa isterse dünyanın en güzel kadını olsun ...
Ne yapayım ben o kadını...
En yakışıklı adam senin olan adamdır...
Gönül gözüyle baktığında senin ruhunu ve gönlünü doyuran...
Gülüşleriyle can katan...
Dertlerinde sıkıntılarında sarıp sarmalayan destek olan...
Kendim için söylüyorum erkek olsaydım bir kadın bana huzur vermiyorsa isterse dünyanın en güzel kadını olsun ...
Ne yapayım ben o kadını...
Only Night
Dünyanınki kim bilemem ama bence bu şehirdeki en güzel kız benim. Çok samimi söylüyorum kendimden güzelini görmedim
Kendini beğenmişlikte kaçıncı seviye acaba

Kendini beğenmişlikte kaçıncı seviye acaba

Ne güzel yaparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:15:21Dünyanınki kim bilemem ama bence bu şehirdeki en güzel kız benim. Çok samimi söylüyorum kendimden güzelini görmedim![]()
Kendini beğenmişlikte kaçıncı seviye acaba![]()

205 hasta arasından mı yaptın bu değerlendirmeyiparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:15:21Dünyanınki kim bilemem ama bence bu şehirdeki en güzel kız benim. Çok samimi söylüyorum kendimden güzelini görmedim![]()

Asddddfg hem o hem dışarıdaki gözlemlerim. Hem de acile kız bakmaya gelen teyzelerin iltifatları beni bu noktaya getirdifenerlialper yazdı: ↑05.06.2019 - 20:31:31205 hasta arasından mı yaptın bu değerlendirmeyiparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:15:21Dünyanınki kim bilemem ama bence bu şehirdeki en güzel kız benim. Çok samimi söylüyorum kendimden güzelini görmedim![]()
![]()

Teyze deme lazım olurparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:33:18Asddddfg hem o hem dışarıdaki gözlemlerim. Hem de acile kız bakmaya gelen teyzelerin iltifatları beni bu noktaya getirdifenerlialper yazdı: ↑05.06.2019 - 20:31:31205 hasta arasından mı yaptın bu değerlendirmeyiparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:15:21Dünyanınki kim bilemem ama bence bu şehirdeki en güzel kız benim. Çok samimi söylüyorum kendimden güzelini görmedim![]()
![]()
![]()

Üffff çok kötüydü..fenerlialper yazdı: ↑05.06.2019 - 20:37:05Teyze deme lazım olurparcalıbulut yazdı: ↑05.06.2019 - 20:33:18Asddddfg hem o hem dışarıdaki gözlemlerim. Hem de acile kız bakmaya gelen teyzelerin iltifatları beni bu noktaya getirdi![]()
![]()