Ben az önce aradım planlama birimini, bana atamalarla ilgili zaten yoğunuz, temmuzdan sonra tekrar arayın şeklinde cevap verdiler
Nasi yani yapılacak mi yapılacak planlama zaten çoktan yapılmıştır vaktini söyleseler ne olur sanki dimi.allah kimsenin eline düşürmesin;))
Ben bakanlığın bu açıklamalarından sanki temmuzda açılacakmış gibi algıladım, ama siz de haklısınız tabi. Net tarih verilmedi bana, cimere yazarsak belki daha açık bir cevap alabiliriz. Eğer senede sadece 2 kez atama yapılacaksa atamanın Temmuz' da açılması kuvvetle muhtemel gibi
Ben yazdım halancvo bekliyorum sizlerde yazmaya devam.edin.dent-88 yazdı: ↑14.05.2019 - 11:24:45Ben bakanlığın bu açıklamalarından sanki temmuzda açılacakmış gibi algıladım, ama siz de haklısınız tabi. Net tarih verilmedi bana, cimere yazarsak belki daha açık bir cevap alabiliriz. Eğer senede sadece 2 kez atama yapılacaksa atamanın Temmuz' da açılması kuvvetle muhtemel gibi
Planlama birimini boşuna aramayın arkadaşlar atama var diyorlar olmuyor yok diyorlar oluyor onların da bişeyden haberi yok planlama yok ki birimi olsun. Zaten konu atamanın ne zaman olacağı değil atama sayısının azalması işsiz diş hekimlerinin artması bizim bu konuyu eleştirimemiz lazım
Iller arası atama açıldı. Hazıran sonunda sonuçlanır sonrasında açıktan atama yapılır düşüncesindeyim. Boş kalan kadrolar belli olur, temmuzda yani en erken.
Sözleşmeden istifa Edip tercih yapsam açıktan atama ile yerlesemedigim zaman eski yerime geçebiliyor muyum.
Cumhurbaşkanımız bu yıl 30bin ilk etapta 12 bin hemen saglik personeli alınacağını müjdeledi baskı yaparsak çokça guzel açıktan atama kadroları actirabiliriz.