"Ne yaparsan yap pişman öleceksin , belki yaptıklarından , belki yapmadıklarından." - Dostoyevski
sakın bir bankta oturup uzaklara dalarak dinlemeyin. çantanızı çaldırabilir, tacize uğrayabilir, kısaca sizi hayatın tüm kötülüklerine karsı alert eden ne varsa unutur gidersiniz aman. evde dinleyiniz.
Sizinki tusu kazanınca geçecek cinsten...azmedin geçer

Tam da bankta oturuyorum dinleyelim bakalımkutsaclirapunzel yazdı: ↑12.05.2019 - 19:21:04
sakın bir bankta oturup uzaklara dalarak dinlemeyin. çantanızı çaldırabilir, tacize uğrayabilir, kısaca sizi hayatın tüm kötülüklerine karsı alert eden ne varsa unutur gidersiniz aman. evde dinleyiniz.

aynen şu an kolumda mağaza poşetleriyle geziyorum baya iyi geldithebesiktas yazdı: ↑11.05.2019 - 23:41:39Selen yarın çık bir avm'ye git tiki arkadaşlarınla beraber, kendine cicili bicili bişeyler al, hiç bişeyciğin kalmaz...
Merimeritamon yazdı: ↑12.05.2019 - 19:27:47Tam da bankta oturuyorum dinleyelim bakalımkutsaclirapunzel yazdı: ↑12.05.2019 - 19:21:04
sakın bir bankta oturup uzaklara dalarak dinlemeyin. çantanızı çaldırabilir, tacize uğrayabilir, kısaca sizi hayatın tüm kötülüklerine karsı alert eden ne varsa unutur gidersiniz aman. evde dinleyiniz.![]()
Orada mısın?
Daha da birşey gelmiyor içimden, söyleyeyim...
Bir zamanlar belki, ama işte yok öyle değil şimdi.
Gitmek ya da yine gitmemek....
belki daha sonra...