Yaaa çok teşekkür ederim

Ben de azalttım hamurişi yemeği

Hahaa o kadar güzel kurabiyeler yapan bir insan bunu mu yapamayacak : )
Gününüzde değilsinizdir : )
Sg,
Kendime bir süre eski günlüklerimi okumayı, hüzünlü şarkılar dinlemeyi, bir de hayal kurmayı yasaklıyorum. Bir süreliğine dükkanı kapatıyoruz özetle, toplayınca geri açarız inşallah. Bir süreliğine elveda instagram hesabım, elveda drtus, elveda reel olmayan her şey. Allahaısmarladık.
Kendime bir süre eski günlüklerimi okumayı, hüzünlü şarkılar dinlemeyi, bir de hayal kurmayı yasaklıyorum. Bir süreliğine dükkanı kapatıyoruz özetle, toplayınca geri açarız inşallah. Bir süreliğine elveda instagram hesabım, elveda drtus, elveda reel olmayan her şey. Allahaısmarladık.
Allah'a emanet ol. Kendini çok özletme.Busra96 yazdı: ↑13.05.2019 - 00:19:11Sg,

Bugun tebligat yayınladı.. yarın Allah izin verirse düzenimi kurmak için yola çıkacağız. Kendi evimin, eşyalarımın olacağı düşüncesi bana haz veriyor..Mutluyum 26 yıllık hayatımın en güzel günleri bunlar..
herkesin en az benim kadar mutlu, huzurlu ve heyecanlı olması dileğiyle...
Haydi hayırlı uğurlu olsuunparcalıbulut yazdı: ↑15.05.2019 - 21:21:08Bugun tebligat yayınladı.. yarın Allah izin verirse düzenimi kurmak için yola çıkacağız. Kendi evimin, eşyalarımın olacağı düşüncesi bana haz veriyor..Mutluyum 26 yıllık hayatımın en güzel günleri bunlar..

parcalıbulut yazdı: ↑15.05.2019 - 21:21:08Bugun tebligat yayınladı.. yarın Allah izin verirse düzenimi kurmak için yola çıkacağız. Kendi evimin, eşyalarımın olacağı düşüncesi bana haz veriyor..Mutluyum 26 yıllık hayatımın en güzel günleri bunlar..
Hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok mutlu olursun.parcalıbulut yazdı: ↑15.05.2019 - 21:21:08Bugun tebligat yayınladı.. yarın Allah izin verirse düzenimi kurmak için yola çıkacağız. Kendi evimin, eşyalarımın olacağı düşüncesi bana haz veriyor..Mutluyum 26 yıllık hayatımın en güzel günleri bunlar..

hayırlı olsun.kendi hayatını kurmak özgür olmak güzel bişeyparcalıbulut yazdı: ↑15.05.2019 - 21:21:08Bugun tebligat yayınladı.. yarın Allah izin verirse düzenimi kurmak için yola çıkacağız. Kendi evimin, eşyalarımın olacağı düşüncesi bana haz veriyor..Mutluyum 26 yıllık hayatımın en güzel günleri bunlar..
Sevgili günlük anladigim kadarıyla forumda kimsede kilo alma korkusu yok pide nin yanında ekmek kadayıfı yiyen var
Neyseki reeldeki arkadaşlarım böyle değilde geçinip gidiyoruz

Neyseki reeldeki arkadaşlarım böyle değilde geçinip gidiyoruz