Merhaba ayın 15inde ilçe sağlıktan aile hekimliğine geçiş yapacağım. yerleştikten sonra birimine geçtiğim doktor hemen bana ulaşarak orasını sanal olarak aldıklarını binayı komple renove ettiklerini bu yüzden birime yeni yerleşen birinden 30 bin tl para talep ettiklerini söyledi. ben de açıkça bu parayı verecek durumumun olmadığını söyledim, ki gerçekten yok, ve konuyu kapattım.
şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sizce, direkt istifa mı edeyim, başlayayım mı bu birime?
bir de bu durum olmasaydı da normal başlasaydık, ilk ay maaş alamadığımızı 2. ayda 15 günlük maaş yattığını biliyorum. peki cari nasıl yatıyor. bir de ayın 15inde oraya yerleşince kira elektrik su vb şeyleri nasıl ödeyeceğim cari yatmadan?
şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sizce, direkt istifa mı edeyim, başlayayım mı bu birime?
bir de bu durum olmasaydı da normal başlasaydık, ilk ay maaş alamadığımızı 2. ayda 15 günlük maaş yattığını biliyorum. peki cari nasıl yatıyor. bir de ayın 15inde oraya yerleşince kira elektrik su vb şeyleri nasıl ödeyeceğim cari yatmadan?