Birileri önceki mesajlardaki sağlık bakanlığına ait numarayı arayıp bilgi alırsa güzel olur...Güncellenir konu.
gerçekten neredeyse bir yıl çalışma süresi olan bir sınav olacak öss gibi tabi vakit bulup çalışabilene sınav ortalaması 90 olacak
)

Ne kadar boktan bir ülkede yaşıyoruz
Bu seviyelerde bile plansizlik adam kayırma
Ömür çürütüyoruz boş yere acınacak haldeyiz
Bu seviyelerde bile plansizlik adam kayırma
Ömür çürütüyoruz boş yere acınacak haldeyiz
bugün tercih ettiğim yerlerin bölüm başkanlarıyla görüştüm 'hiç boşa yazma kendi adamımızı alıcaz dediler kendi bölümümüzden, hatta öyleki bir tanesi gelsen bile üvey evlat muamelesi görürsün tarzına yakın ifade kullandı ' şimdi bu nekadar doğru bir yanıt, şu haliyle ben hiçbir yere giremiyorum, daha sınavın adı bile yok ama kaderimi belli etmişler,,,, hekim arkadaşlarıma
En azından sınava başvurabilmişsin, benim kadrosunu verseler emekliliğe kadar ek ödemesiz çalışmayı kabul edeceğim yer açıldı ama çok zahmetli olup ssci-e dergide yayınlanan tezimde ilk isim olmam gerekirken yazılmadığım için sınava başvuramadım, burası Türkiye işte dedirten garabet bir durumzeytinburnu yazdı: ↑20.03.2019 - 18:20:41bugün tercih ettiğim yerlerin bölüm başkanlarıyla görüştüm 'hiç boşa yazma kendi adamımızı alıcaz dediler kendi bölümümüzden, hatta öyleki bir tanesi gelsen bile üvey evlat muamelesi görürsün tarzına yakın ifade kullandı ' şimdi bu nekadar doğru bir yanıt, şu haliyle ben hiçbir yere giremiyorum, daha sınavın adı bile yok ama kaderimi belli etmişler,,,, hekim arkadaşlarıma
Doktor hanım/bey,soroz yazdı: ↑20.03.2019 - 19:53:44En azından sınava başvurabilmişsin, benim kadrosunu verseler emekliliğe kadar ek ödemesiz çalışmayı kabul edeceğim yer açıldı ama çok zahmetli olup ssci-e dergide yayınlanan tezimde ilk isim olmam gerekirken yazılmadığım için sınava başvuramadım, burası Türkiye işte dedirten garabet bir durumzeytinburnu yazdı: ↑20.03.2019 - 18:20:41bugün tercih ettiğim yerlerin bölüm başkanlarıyla görüştüm 'hiç boşa yazma kendi adamımızı alıcaz dediler kendi bölümümüzden, hatta öyleki bir tanesi gelsen bile üvey evlat muamelesi görürsün tarzına yakın ifade kullandı ' şimdi bu nekadar doğru bir yanıt, şu haliyle ben hiçbir yere giremiyorum, daha sınavın adı bile yok ama kaderimi belli etmişler,,,, hekim arkadaşlarıma
Tezinizde ilk isim olmanız gerekir
Bunun aksinin suç olduğunu, bunu yapanların cezalar aldığını duymuştum
Araştırın isterseniz
Bazılarımızın ( şahsen benim de) elindeki en güçlü şey tezi, onu da harcatmayalım
Hepimize kolaylıklar
hacım sen niye tercih yapmadan önce aramadın ki
bakanlıktan hiç kimse ile görüşmedim ancak 2-3 klinik şefi ile konuştum şehir hastanelerindeki açıklar tespt ediliyor ondan sonra açıklama yapılacak dediler
Bilmiyorumki belki hacı olmadığım için aramayı duşunmedim, her sınav öncesi birilerini arama çabası olmamalı gerçeğine inandığım için ama hayaller... gerçekler....
gözdağı vermiş olma ihtimali yüksek klinik şeflerin juri üyeleriyle sıkı dost olacağının sözünü geçireceğinin bir garantisi yok ortalıkta öncesi farklı klinikte hatta farklı şehirde çalışmış bir sürü başasistan hekim örneği var
Bahar geliyor herkes için hayırlısı ancak tercih yapmadan önce mutlaka klinik şefleri ile görüşmeli kanımca
Bu bir sınav değil mi en iyi kimse onun girmesi gerekmez mi, niye konuşmamız gerekiyor anlamıyorum gerçekten, tus ta tercih yaparken gidip bölüm başkanlarıyla mı görüştünüz?