Sağlık bakanlığı , sağlık hizmetleri genel müdürlüğü eğitim sertifikasyon.....sağlıkla başlayan heryeri arayabilirsin kimse bilmiyorum diyor zaten
Ama birileri duyar elbet

Nasıl kesin bilgi. Hocaniz nereden biliyor.
Sınavın adı başasistanlık sınavı olsa da atanacak kadro başasistan olmayacak. Bence bunun bir formülasyonu üzerinde duruluyordur. Ayrıca kapanıp şehir hastanesine dönüşecek olan eah var, insanlar tercihlerini o hastanelere yaptı ama şimdi o hastaneler olmayacak. Tüm bunlar ince hesap gerektiren konular. Çok yakın zamanda bir yazılı sınav olması zor gibi duruyor. Ulaşabildiğim kaynaklar 3-6 aylık bir süreçten bahsediliyor. Net bilgi olmamakla birlikte.drkardiyolog yazdı: ↑29.01.2019 - 19:43:36Arkadaşlar adamlar 2018 sonuna kadar uzattılar, en az 5-6 bin kişi başvurmuştur, bu başvuruları bir komisyon değerlendirecek sonrasında itiraz için bir süre vereceklerdir . Maalesef geçmiş dönemlerde de süreç böyle oldu. Koskoca sağlık bakanlığı böyle kadro açacak insanlarda 900 tl sınav parası alacak sonra da yapmayacak. Biraz mantılı olmakta fayda var er ya da geç bu sınav yapılır nokta.
Değerli bilgi için teşekkürler.estrellabella yazdı: ↑30.01.2019 - 00:34:47Klinik eğitim sorumlusu kendisi, kendisine haber geldi, bize söyledi, emin olmasa söylemez