Yakışıklıyım, para sıkıntım yok, beni tanıyan biri için muhabbetim iyidir. Ama bir türlü sevgilim olmadı. Şu ana kadar kimseye çıkma teklifi etmedim (orta okul yıllarını saymıyorum) çünkü tanıştığım kızlar arasında beğendiğim biri olmadı. Beğendiğim kızlarla da tanışamadım. 3. sınıfa geçtim 2 sene boyunca iyi bir samimiyet geliştirdiğim bir tane kız yok. Birine merhaba desen ertesi gün yine senin demeni bekliyor ben de sürekli kimsenin peşinden koşamam. Ne yapayım ben şimdi?
Yeni üye falan vardır belkikutsaclirapunzel yazdı: ↑13.07.2018 - 23:07:38Murat biz seni biliyoruz, anla artık. Bunu çözemiyoruz. Başka sitelere sor.

3. sınfa gectım yazmışsın derslerınle alakadar ol, ilerleyen zamanlarda kafa yapın davranısların ve karşındakı ınsanlarında davranısları kafa yapısı çok farklılaşır, bugun yaptıgınızı ılerde begenmezsınız değiştirebilirsiniz emin ol ve ınsanlardan cok fazla şey beklememeye çalış , şimdilik derslerıne odaklan
Acele etme yolun başındasın daha ne insanlar tanırsın belki de sorun kendini çok yakışıklı bulmandır
Büyük sıkıntı Allah kurtarsin

Kimseyi begenmedim ne demek ? Kizlara karsi ilgin olmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba ? Yanlis anlama , bu da ihtimal dahilinde diye söylüyorum
Sıktın artık, senin amacın farklı. Modların senin kim olduğunu araştırıp süresiz banlamaları gerekir.
Kötü yollara sapabilirim diyen senmiydin ?