merhabalar. yeni başlık açacaktım ama nasıl açılacağını bulamadım. yardımcım olur musunuz?
Beni de mod yapın sitenin temel atma töreninde bile vardım ben
))

drus ilk defa duyduğum biri.neara mod olmuş yada? 

Toplanti verimliydi yakinda somut sonuclar gelecek 

Drhaber de ete kemiğe bürünmüş bir insan mıydı ya? Ben onu haber paylaşmak için moderatörlerin ortak olarak kullandığı bir hesap sanıyordum 

Masaj sayısı giderek artmakta. İlk yenilendiğinde teknik sorunlardan dolayı sıkıntı yaşasakta şimdi daha iyiye gidiyor...
Alınan kararlarla sizlere yeni ve çok güzel şeyler sunacağız.
Tıp Eğitimi, Mevzuat , TıpDil, DHY ve TUS konusunda alınan çok güzel kararlar var....
Zamanla daha hızlı ve daha kullanışlı bir drtus için güzel kararlar aldık....
Lütfen sorularınızı foruma yazınız. ÖM soruları cevaplanmayacaktır!
Drgöze hocam da foruma geri dönecek mi ?
Lütfen sorularınızı foruma yazınız. ÖM soruları cevaplanmayacaktır!
çok verimli bir toplantı oldu. gün yetmedi eve geç saatlerde döndük. herkese teşekkürler. yakında çok beğeneceğiniz yenilikler olacak
Tüm sorularınızı forumda ilgili başlıklarda sorunuz lütfen. Özel mesajlarımı okuyamıyorum.
banlama olayını iyice konuşsaydınız , zira keyfi ve adaletsiz banlayan mod istemiyorum.
en az 2 modun onayı olsun , paylaşın aranızda , abi durum bu
ederi 1 ay ban dır diye ... Sonra banlayın.. 
Şakası bi tarafı yenilik nedir merak ediyorum.
en az 2 modun onayı olsun , paylaşın aranızda , abi durum bu

Şakası bi tarafı yenilik nedir merak ediyorum.
banlama konusu ayrı bir başlık olarak tartışıldı zaten. şu an kullandığımız sistemde banlama ve uyarılar sadece 2 kişi değil modların tümü tarafından görülüp incelenebiliyor. kimin hangi sebeple ne kadar banlandığı kayıt altında tutuluyor. yenilikler sürpriz. hazırlık biraz zaman alacak sonra duyuracağız
Tüm sorularınızı forumda ilgili başlıklarda sorunuz lütfen. Özel mesajlarımı okuyamıyorum.
Çok güzel bir toplantı oldu. Verimli geçti. Kararlar aldık. Bazılarını yakında açıklayacağız. 
Site güncelleme dönemindeki yaşadığınız sıkıntıların farkındayız. Ancak siz de bizi anlayınız ki çok ciddi bir güncelleme oldu. Hem güvenlik açısından, hem yönetim açısından, hem görsel açıdan çok daha gelişmiş bir site oldu. Şunu samiyetle söyleyebilirim ki ben bile sitenin bazı özelliklerini bilmiyordum. Bundan sonraki site içindeki deneyiminiz çok daha problemsiz ve güzel olacak.

Site güncelleme dönemindeki yaşadığınız sıkıntıların farkındayız. Ancak siz de bizi anlayınız ki çok ciddi bir güncelleme oldu. Hem güvenlik açısından, hem yönetim açısından, hem görsel açıdan çok daha gelişmiş bir site oldu. Şunu samiyetle söyleyebilirim ki ben bile sitenin bazı özelliklerini bilmiyordum. Bundan sonraki site içindeki deneyiminiz çok daha problemsiz ve güzel olacak.
"Bana iyilik yapma, adil davran" Dr. MHÇ
"Bana iyilik yapma, adil davran" Dr. MHÇ