Alemana yazdı:neun yazdı:Ders notlarıyla kafanda oturup oturmaması hocaların notlarına ve anlatımına bağlı. Bazı hocalar bilgili olmalarına rağmen öğretmenlik konusunda pek başarılı olamazken bazıları tam tersine çok iyi öğretiyor. 1. sınıf için textbookun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum, okusan da çok iyi kavrayamazsın zaten henüz yeni olduğun için. 2'de ucundan kıyısından Guyton'a başlayabilirsin.
Yüksek not almanda neredeyse hiçbir zaman textbooklar yardımcı olmaz. Hocaların önemsediği yerleri iyi analiz etmen gerekir.
Atlas olarak Netter'i tavsiye ederim. 1. sınıfa kas ve kemiklerle başladığımız için Sobotta'yı almıştım ama diğer konularda benim için çok faydalı olmadı, Netter'i hala kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki çıkmış soruların olmaması dezavantajını nasıl ortadan kaldırabilirim? Örneğin komitelerle alakalı soru görmem gerekiyor mu muhakkak sınavdan önce?
Çıkmış soru sana yoksa diğer öğrencilere de yok

Yani bireysel bir dezavantajın olmayacak. Dediğim gibi derslere girip hocaların önemsediği yerleri not etmeye çalış. Mesela bizde histoloji hocası adını tam hatırladığım bi siteyi kullanıyordu sorular için, histoworld gibi bir şey olabilir, bazı hocalar o konuyla ilgili çıkmış tus sorularını soruyorlardı, bazıları direkt kendi slaytlarından soruyordu. Eğer okul bu sene açılmadıysa bi üst döneminiz vardır, sınavdan önce onlardan fikir alırsınız. Tamamen yeni bi okul ise de bunu dert etmene gerek olduğunu düşünmüyorum, hocalar da bunun farkındadır, strese girme tadını çıkar. Hayırlı olsun şimdiden