insanların olağanüstü ve eşsiz bişey yaşadıklarını sandıkları ve bi takım anlamlar yükleyip durdukları ''aşk'' a inanmıyorum .yani o aşk bildiğimiz herhani bi meselede yaptıgımız bilinçli bir seçim birbirinin belirli ihtiyaçlarına maddi veya manevi karşılıklı tatmin ettikleri bi takım alışveriş oldugunu düşünüyorum.taraflardan biri bu alışverişte üstüne düşeni yapmazsa aşk biter .ama aslında hepimizin var oldugunu sandıgı baska bi aşk varsa onu ben görmedım .belki de o derinlikte insanlarla görüşmemişimdir.Sonx yazdı:"aşk bulabileceği en yakısıklı zengin güçlü güzel vs işte neyse ona duyulan sahip olma isteğidir"nuretta yazdı:hocam sizin fikirleriniz bana çok materyalist geldi.insan vahşi bi hayvan değil sadece içgüdüleri ile hareket etmiyor.yeme içme sex üçgeninde yaşamıyor.en azından öyle olması gerekiyor.dünya üzerinde kontrasepsiyon yapan başka canlı yok biz varız.ayrıca kendisini kandırmak isteyen insana ben hiç mani olmam .kendisinden 20 yas buyuk adamlarla evlenen genç kızlar adamlar muhteşem erkekler oldugu için evleniyor kara kaşı kara gözüne aşık oluyor evet.bu hemşire hanım dr olsa bu dy beyle yine evlenir miydi bilemem bence evlenmezdi .ayrıca ben aşka da inanmam.aşk bulabileceği en yakısıklı zengin güçlü güzel vs işte neyse ona duyulan sahip olma isteğidir.eğer daha iyisini bulsa ona aşık olur.tabi müstesna aşklar ve aşıklar vardır dünya üzerinde hala manevi meselelere saygı duyan ve yaşayan insanlar da var.bunlara çok saygı duyuyorum elbette.the end.
eğer aşk buysa olana inanmıyorum demek son derece tutarsız
Ayrıca doğada her canlı eş seçiminde gösteriş ve gücü ön planda tutarak bir nevi gen seçimi yapıyor. İnsanlarda bu durum neden yadırganıyor ona şaşırdım. 18+ aklı dengesi yerinde ve istediği ile flört edip evlenebilir. Art niyet aramak...?
tabi ki herkes istediği ile evlenir canım bize ne.