Çok teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için.Sayende günlük erteleme sayımı azalttım ☺drkrdnz yazdı:Alper, sempatikliğini Mahmutun burcundan almış (fenerlialper yazdı: Kadının komplex olma nedeni sadece kromozomla alakalı.Biz de xx olsak komple x olmuş olacaktık ☺ Yapmayacaktım ama tutamadım yine ☺), efendi, sakin görünümlü bir arkadaşımız. Bi de siteden birine birşey danışmak istesem fikrini/sözünü dinleyeceğim bir iki kişiden birisi.
Ashsjdh beni mutlu etmek için demiyorsun değil mi ya, inanıcam çünküfenerlialper yazdı:Çok teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için.Sayende günlük erteleme sayımı azalttım ☺drkrdnz yazdı:Alper, sempatikliğini Mahmutun burcundan almış (fenerlialper yazdı: Kadının komplex olma nedeni sadece kromozomla alakalı.Biz de xx olsak komple x olmuş olacaktık ☺ Yapmayacaktım ama tutamadım yine ☺), efendi, sakin görünümlü bir arkadaşımız. Bi de siteden birine birşey danışmak istesem fikrini/sözünü dinleyeceğim bir iki kişiden birisi.
Biri bişeyi isteyip yapamayınca içime dert oluyor

Bahçedeki çiçekler kadardı ertelediklerim.Sen gelip bi kısmını toplayıp gidiyorsun ☺ Bu da avatar tahlilin olsun ☺drkrdnz yazdı:Ashsjdh beni mutlu etmek için demiyorsun değil mi ya, inanıcam çünküfenerlialper yazdı:Çok teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için.Sayende günlük erteleme sayımı azalttım ☺drkrdnz yazdı: Alper, sempatikliğini Mahmutun burcundan almış (), efendi, sakin görünümlü bir arkadaşımız. Bi de siteden birine birşey danışmak istesem fikrini/sözünü dinleyeceğim bir iki kişiden birisi.
Biri bişeyi isteyip yapamayınca içime dert oluyor
drkrdnz yazdı:Kütsaçlı; annemin gençliğine benziyor çok güzel, yardımsever ve iyi niyetli.

Uyku zamanımıs geldi, güsel kıslar iltifat edince hemmen gidip uyuyorum ki güselliğim bozulmasın.
Bunlar can ayrıca
Drkrdnz
Unforgiv
Kumral
Pörly filan
Hadi ben tusa kadar kaçtım wassap istagram öm yazın bana! Hepinizi seviyorum.
Sağol eksik olmadrkrdnz yazdı:Wunderbar yazdı:drkrdnz : en canayakın , en kanka, en mahmıtloversenin duygusallığını severim kankam, kayseri deyimiyle gadasını aldığım kankamm
Mahmut dedin de sahi... ne güzel dedin:)

Duygusallik bence çok hoş bişey. Asıl seni duygusal görüp seni o yönden vurmaya çalışanlar iyi değil. Geçen sana saçma sapan şeyler yazan biri gibi.Pearlyy yazdı:Aa bana da yazmış.. duygusallık iyi değil aslında.Wunderbar yazdı:pearlyy : Duygusal, açıksözlü bi ablamız, keşke gereksiz insanlara bu kadar kolay kırılmasa ( böyle diyorum ama ben de kolay kırılırım)
İtfaiyeciPearlyy yazdı:Hangi bölüm ?jednanamilion yazdı:Jak
Meslegini severek yapan birisi..

geri kalanını kendisi anlatsın..özel bilgilerini niye veriim ..cok kızar ..Pearlyy yazdı:O neymişjednanamilion yazdı:İtfaiyeciPearlyy yazdı: Hangi bölüm ?