Peki tıpdil ile de asistan maaşında da değişiklik oluyor mu? maaşa yansıması hangi sınavın nasıl oluyor, yani sadece yokdil ve YDSde, uzmanlık maaşı mi değişiyor?
peki Hocam nereye başvurmak gerekiyor ? bir de Tipdil geçerli değil diye biliyordum, nereden net bilgi alırım acaba , bir bilginiz var mı?balt yazdı:hocam zamanında araştırmıştım puana göre(70-100) aylık 50-150 tl arası değişiyordu.şuan durum nedir bilmiyorum.
tazminatın tıpdil için geçerli olacağını sanmıyorum. yds ve eşdeğerleri(yökdil) için geçerlidir.netten yabancı dil tazminatı aratırsanız mevzuatlara ulaşabilirsiniz.bir de hastanelerin maaş ve döner sermaye bölümleri var.oralara sorarsanız daha net? bilgi alabilirsiniz
[quote="balt"]tazminatın tıpdil için geçerli olacağını sanmıyorum. yds ve eşdeğerleri(yökdil) için geçerlidir.netten yabancı dil tazminatı aratırsanız mevzuatlara ulaşabilirsiniz.bir de hastanelerin maaş ve döner sermaye bölümleri var.oralara sorarsanız daha net? bilgi alabilirsiniz[/quote
tamam, teşekkürler hocam, geçerli değilmiş tıpdil
tamam, teşekkürler hocam, geçerli değilmiş tıpdil
Dil tazminatını sadece yds ile alırsınız tıpdil geçersizdir. C seviyesine asistanlıkta 28 tl gibi bir para veriyorlar.
http://www.csb.gov.tr/db/strateji/edito ... 322263.pdfbalt yazdı:tazminatın tıpdil için geçerli olacağını sanmıyorum. yds ve eşdeğerleri(yökdil) için geçerlidir.netten yabancı dil tazminatı aratırsanız mevzuatlara ulaşabilirsiniz.bir de hastanelerin maaş ve döner sermaye bölümleri var.oralara sorarsanız daha net? bilgi alabilirsiniz
Yökdil yabancı dil tazminatında geçerli değildir denilmiş