normal kıllı maskülenananiolay yazdı:maskulenden kasıt bol kıllı ise hiç hiç gerek yok
sen niye gelin güvey oldun ki şimdi
rachel dan başkası ol(A)maz hayatımda
normal kıllı maskülenananiolay yazdı:maskulenden kasıt bol kıllı ise hiç hiç gerek yok
rachel konusunda ciddiyetimi hiç kaybtmedimananiolay yazdı:sorum seni de kapsıyokalpyerinekarbirator yazdı:milletin işi gücü trollere özenmek olmuşananiolay yazdı:niye dalga geçiyonuz
ah bi de becerebilseler
niye dalga geçiyon aşk maşk
başlık benim aşk benimananiolay yazdı:kalpyerinekarbirator yazdı:normal kıllı maskülenananiolay yazdı:maskulenden kasıt bol kıllı ise hiç hiç gerek yok
sen niye gelin güvey oldun ki şimdi
rachel dan başkası ol(A)maz hayatımdacevabım sana değildi
hayırlısıkalpyerinekarbirator yazdı:rachel konusunda ciddiyetimi hiç kaybtmedimananiolay yazdı:sorum seni de kapsıyokalpyerinekarbirator yazdı:milletin işi gücü trollere özenmek olmuş
ah bi de becerebilseler
özelden ona yürümeye başladığım ilk andan beri aynıyım
hemen alıntılamışşsın forumda yatıp kalkıyon herhal
(şimdi 2 gün yazmazsın)
byeananiolay yazdı:hayırlısıkalpyerinekarbirator yazdı:rachel konusunda ciddiyetimi hiç kaybtmedimananiolay yazdı: sorum seni de kapsıyo
özelden ona yürümeye başladığım ilk andan beri aynıyım
hemen alıntılamışşsın forumda yatıp kalkıyon herhal
(şimdi 2 gün yazmazsın)
şöyle düşün sen tabiki birini karşılıksız sevebilirsin, ancak o seni istemiyorsa; ısrar etmenin karşıdaki kişiyi inciteceğini, üzeceğini bilebilirsin. artık tacize giriyor bence yaptıkların. Çok seviyorsan da onun umrunda değilse sessizce acı çekmelisin. ne olursa olsun o benim olacak diyorsan; bu aşk, sevgi falan değil.kalpyerinekarbirator yazdı:umut dünyası işte..mesajları yeni görüüyorum. yazdıklarını rachel de beğenmiş çok acı bi durum benim için..düşünüyorum bi insan beni bulur da daha ne ister ya gerçekten çok ilginçRajoah yazdı:Hacı , ısrar etmenin bir faydası olacağını sanmam. Sen de yoluna git.
Taciz mi !!! Tamam daha cevap yok sanaRajoah yazdı:şöyle düşün sen tabiki birini karşılıksız sevebilirsin, ancak o seni istemiyorsa; ısrar etmenin karşıdaki kişiyi inciteceğini, üzeceğini bilebilirsin. artık tacize giriyor bence yaptıkların. Çok seviyorsan da onun umrunda değilse sessizce acı çekmelisin. ne olursa olsun o benim olacak diyorsan; bu aşk, sevgi falan değil.kalpyerinekarbirator yazdı:umut dünyası işte..mesajları yeni görüüyorum. yazdıklarını rachel de beğenmiş çok acı bi durum benim için..düşünüyorum bi insan beni bulur da daha ne ister ya gerçekten çok ilginçRajoah yazdı:Hacı , ısrar etmenin bir faydası olacağını sanmam. Sen de yoluna git.
Al işte tuslanmazin kaçıncı nicki yaananiolay yazdı:şahsın xx olması konusunda süphelerim varxy yim diyor ama xx gibi cevap veriyor bye mye tam bir atarlı dişi