umut dünyası işte..mesajları yeni görüüyorum. yazdıklarını rachel de beğenmiş çok acı bi durum benim için..düşünüyorum bi insan beni bulur da daha ne ister ya gerçekten çok ilginçRajoah yazdı:Hacı , ısrar etmenin bir faydası olacağını sanmam. Sen de yoluna git.
işte ne kadar naif bi insanım bunu düşünmen lazım sonra rachel a giidip ya kızım iyi birine benziyo bu kadar duyarsız olma demen lazmKyla yazdı:İnsanlar hergün gördüğü, ortak paydası olan insanlara bile bağlanamıyor, siz bunu nasıl başardınız? Üstelik esas kız sizden rahatsız oluyor cevap vermiyorken nasıl oluyor da yoksunluk sendromu yaşıyorsunuz ilginç
göstertsen ölür müsünüz?kalpyerinekarbirator yazdı:Benden maskulen bi erkek hayatında formemissindirdrela64 yazdı:Espri yapmadim ki? Ben oyle saniyordum.kalpyerinekarbirator yazdı:Drelaya yakışmayan bi espri olmuş. Başlığı upliyorum. Lütfen sulandirmayin rachel la gerçekten ilgileniyorum.
tuslanmaz vol2aliveli4950 yazdı:göstertsen ölür müsünüz?kalpyerinekarbirator yazdı:Benden maskulen bi erkek hayatında formemissindirdrela64 yazdı: Espri yapmadim ki? Ben oyle saniyordum.
çok heveslisin zaten
erkek benimbankimoon yazdı:erkek kim kız kim
milletin işi gücü trollere özenmek olmuşananiolay yazdı:niye dalga geçiyonuz
ah bi de becerebilseler