+1 e güzel bir alternatif oldu hem,dea- yazdı:Sakin olun genşler.
İsteyen çok üye vardı, naapsınlar :m
isteyen +1 ler isteyen beğen tuşuna tıklar artık

+1 e güzel bir alternatif oldu hem,dea- yazdı:Sakin olun genşler.
Birşey mi dedin mübarek.yabancakali yazdı:+1 'ijohncartermd yazdı:+ bimilyon yazsın o zamanuykusuzbaykuss yazdı: böyle düşünen 1111111110 kişi daha bulabilirimhem daha sevimli
gncl 'i
tkp 'i
bu foruma kim kazandırdı cidden çok merak ediyorum bu gizli kahramanları.
https://eksisozluk.com/yaran-youtube-di ... o=34121362akandemir yazdı:+1 e güzel bir alternatif oldu hem,dea- yazdı:Sakin olun genşler.
süpermişuykusuzbaykuss yazdı:https://eksisozluk.com/yaran-youtube-di ... o=34121362akandemir yazdı:+1 e güzel bir alternatif oldu hem,dea- yazdı:Sakin olun genşler.
hem dislikelara bu kadar takılmamak lazım
aranacak kelimeyi yazarsın ve arama butonuna tıklarsın olay bu..yabancakali yazdı:peki bu "ara" "forumda arama yap" kısmında sorun var mı yok mu ben mi beceremiyorum acaba
en basitinden kendi nickimi yazdım sonuç sıfır bulamadı bişey.
ben de aynen bu şekilde yapıyorum zatenmelikucar yazdı:aranacak kelimeyi yazarsın ve arama butonuna tıklarsın olay bu..yabancakali yazdı:peki bu "ara" "forumda arama yap" kısmında sorun var mı yok mu ben mi beceremiyorum acaba
eğer kimin yazdığını biliyorsan aranacak kelimeyi yaz ve yan tarafına konuyu açan kişiyi yaz sonra ara butonuna bas:)
bi şey keşfettim üyenin en son nezaman girdiğini online listesinde ilgili üye varsa üstüne tıklayıp buldum ama ya online değilse nasıl bulucaz?yabancakali yazdı:ben de aynen bu şekilde yapıyorum zatenmelikucar yazdı:aranacak kelimeyi yazarsın ve arama butonuna tıklarsın olay bu..yabancakali yazdı:peki bu "ara" "forumda arama yap" kısmında sorun var mı yok mu ben mi beceremiyorum acaba
eğer kimin yazdığını biliyorsan aranacak kelimeyi yaz ve yan tarafına konuyu açan kişiyi yaz sonra ara butonuna bas:)
peki ya aramak istediğim bi üyeyse?
eski arama kısmında o üyenin en son ne zaman girdiğini görebiliyordum şimdi göremiyorum.
online olmasını bekleyecenyabancakali yazdı:bi şey keşfettim üyenin en son nezaman girdiğini online listesinde ilgili üye varsa üstüne tıklayıp buldum ama ya online değilse nasıl bulucaz?yabancakali yazdı:ben de aynen bu şekilde yapıyorum zatenmelikucar yazdı: aranacak kelimeyi yazarsın ve arama butonuna tıklarsın olay bu..
eski arama kısmında o üyenin en son ne zaman girdiğini görebiliyordum şimdi göremiyorum.
sağol hiç aklıma gelmemişti şukunu veriyorumnurullahs yazdı:online olmasını bekleyecenyabancakali yazdı:bi şey keşfettim üyenin en son nezaman girdiğini online listesinde ilgili üye varsa üstüne tıklayıp buldum ama ya online değilse nasıl bulucaz?yabancakali yazdı: ben de aynen bu şekilde yapıyorum zaten
http://www.drtus.com/yeni/modules.php?n ... abancakaliyabancakali yazdı:bi şey keşfettim üyenin en son nezaman girdiğini online listesinde ilgili üye varsa üstüne tıklayıp buldum ama ya online değilse nasıl bulucaz?yabancakali yazdı:ben de aynen bu şekilde yapıyorum zatenmelikucar yazdı: aranacak kelimeyi yazarsın ve arama butonuna tıklarsın olay bu..
senin için bu gece sahurda özel dua edicem.söz veriyorum.hatta bonus olarak yarın iftarda tam oruç açma anında da dua edicem.hatta kadir gecesinde de edicem.çok teşekkürler.umman100 yazdı:http://www.drtus.com/yeni/modules.php?n ... abancakaliyabancakali yazdı:bi şey keşfettim üyenin en son nezaman girdiğini online listesinde ilgili üye varsa üstüne tıklayıp buldum ama ya online değilse nasıl bulucaz?yabancakali yazdı: ben de aynen bu şekilde yapıyorum zaten
Adreste ='den sonra senin nick yerine öğrenmek istediğinin nick'ini yaz.