ben o amaçla söylememiştim ozby ya vallaozby yazdı:sese karşı hassasım demek kimucahid_c yazdı:arkadaş merak etti sordukanojo yazdı: puahahahaaaklınızdan neler geçiyor cık cık cık
![]()
napimm alla alla

neyse ya ses önemli tabi

ben o amaçla söylememiştim ozby ya vallaozby yazdı:sese karşı hassasım demek kimucahid_c yazdı:arkadaş merak etti sordukanojo yazdı: puahahahaaaklınızdan neler geçiyor cık cık cık
![]()
napimm alla alla
tamam tamamkanojo yazdı:ben o amaçla söylememiştim ozby ya vallaozby yazdı:sese karşı hassasım demek kimucahid_c yazdı: arkadaş merak etti sorduaklınızdan neler geçiyor cık cık cık
![]()
napimm alla allaehehe
neyse ya ses önemli tabi
allahım!! bu benim çocukluğum olmalı. daha iyisi benim böyle bir çocuğum olmalı. ona sırtımdan bir an bile indirmem. resmen büyük adam olacakdr_mesut yazdı:yeminle bi de sunu izleyin ....
Mammoth yazdı:allahım!! bu benim çocukluğum olmalı. daha iyisi benim böyle bir çocuğum olmalı. ona sırtımdan bir an bile indirmem. resmen büyük adam olacakdr_mesut yazdı:yeminle bi de sunu izleyin ....
![]()
![]()
![]()
![]()
vay arkadaşdr_mesut yazdı:yeminle bi de sunu izleyin ....
5-9 yaş arasındaki dönemin.ozby yazdı:vay arkadaşdr_mesut yazdı:yeminle bi de sunu izleyin ....
![]()
cidden saygı duydum![]()
devamı gelmedi mi aydınlanmalarının?ellidokuznoktayetmis yazdı:5-9 yaş arasındaki dönemin.ozby yazdı:vay arkadaşdr_mesut yazdı:yeminle bi de sunu izleyin ....
![]()
cidden saygı duydum![]()
O dönemimi ilk aydınlanma olarak adlandırıyorum.
Geldi.Işık huzmelerimden nasiplenmek ister misin ?ozby yazdı:devamı gelmedi mi aydınlanmalarının?ellidokuznoktayetmis yazdı:5-9 yaş arasındaki dönemin.ozby yazdı: vay arkadaş![]()
cidden saygı duydum![]()
fotosentez yapıyor olsaydım isterdim.ellidokuznoktayetmis yazdı:Geldi.Işık huzmelerimden nasiplenmek ister misin ?ozby yazdı:devamı gelmedi mi aydınlanmalarının?ellidokuznoktayetmis yazdı: 5-9 yaş arasındaki dönemin.
Güzelsen espiri dünyan ''niye'' dedirtmez.ozby yazdı:fotosentez yapıyor olsaydım isterdim.ellidokuznoktayetmis yazdı:Geldi.Işık huzmelerimden nasiplenmek ister misin ?ozby yazdı: devamı gelmedi mi aydınlanmalarının?
çirkin olduğum için espri dünyama umarsızca "niye" diyebilirsin.ellidokuznoktayetmis yazdı:Güzelsen espiri dünyan ''niye'' dedirtmez.ozby yazdı:fotosentez yapıyor olsaydım isterdim.ellidokuznoktayetmis yazdı: Geldi.Işık huzmelerimden nasiplenmek ister misin ?