ben hiç şaşırmadım tam olarak böyle bir şeyler olduğunu düşünüyordum,sadece simülasyon oyun biraz eğlence de katmışlar duruma.
fotodaki sensin heralde tebrikler cesur biri daha cıktıasli1 yazdı:ben hiç şaşırmadım tam olarak böyle bir şeyler olduğunu düşünüyordum,sadece simülasyon oyun biraz eğlence de katmışlar duruma.

bana kalsa diretk kendi resmimi avatarım olarak kullanırım çiçek böcek pek sevmiyorum ama buradaki arkadaşlar önemsiyorlar sanırım,çok bozmayım ortamı oyüzden biraz oynadım resmimle bende eğlenmiş oldumOzzy84 yazdı:fotodaki sensin heralde tebrikler cesur biri daha cıktıasli1 yazdı:ben hiç şaşırmadım tam olarak böyle bir şeyler olduğunu düşünüyordum,sadece simülasyon oyun biraz eğlence de katmışlar duruma.

keske herkes kendi resmini koysa belki tanıdıgımz birileri cıkardı neyse aslı tutttum seniasli1 yazdı:bana kalsa diretk kendi resmimi avatarım olarak kullanırım çiçek böcek pek sevmiyorum ama buradaki arkadaşlar önemsiyorlar sanırım,çok bozmayım ortamı oyüzden biraz oynadım resmimle bende eğlenmiş oldumOzzy84 yazdı:fotodaki sensin heralde tebrikler cesur biri daha cıktıasli1 yazdı:ben hiç şaşırmadım tam olarak böyle bir şeyler olduğunu düşünüyordum,sadece simülasyon oyun biraz eğlence de katmışlar duruma.

konuyu kaynattık sanırım:D