eskisi bozludu eksikliğini hissetmemek adına burdan devam edelim 

evett 2012 ADA kriterlerine göre artık hiçbişey eskisi gibi olmayacakmışdr_mercan yazdı:daha fazla kişi depresyona girmesiiiişnnnnn kimse derdini içine atmasınnnnnn mı didin ama şimdi o eski ruh olmaz ki be ya
ahhh ahhh nerde o eski günlükler
artık yeni bi sayfa açmanın zamanıdır burada sipirminler yer yokkbeyaz_inci yazdı:ben eski günlükü istiyorum çok şey paylaştım onunla....
nerde benim sipirminim yav
durrr o iki mesajı bulup alıntılayıp yapıştırıyım buraya olsun bitsinmouse_md yazdı:nuru kurtarman gerek mercan çok haklı.zira hayatımın en degerli mesajlarından ikisi var orda.
sevgili günlüğü kurtaran adam "nuru bilge küheylan"
6758 mesaj içerisin den 2 mesajı çekip çıkarmak çok zorr değil yaa ben yaparımmouse_md yazdı:bulabilcene emin misinnnnurullahs yazdı:durrr o iki mesajı bulup alıntılayıp yapıştırıyım buraya olsun bitsinmouse_md yazdı:nuru kurtarman gerek mercan çok haklı.zira hayatımın en degerli mesajlarından ikisi var orda.
sevgili günlüğü kurtaran adam "nuru bilge küheylan"hiç sanmam
işim biraz daha kolaylaştı o zaman 7 ocaktan öncesine bakıcammouse_md yazdı:teee sen yoktun ozamanlar forumdaa eskilerde,ya da vardın da yazmıyodunn öle bişi iştee
büyük sevaba girdin panpa bildiğin amme hizmetinurullahs yazdı:eskisi bozludu eksikliğini hissetmemek adına burdan devam edelim
dualarınızı alsam iyi olur dedimlawiniamay yazdı:büyük sevaba girdin panpa bildiğin amme hizmetinurullahs yazdı:eskisi bozludu eksikliğini hissetmemek adına burdan devam edelim
bu muu yoksam boy felan görüncemouse_md yazdı:hedefim menapozda 1.70
o iki başlık için bi ipucumuydu bumouse_md yazdı:benim en büyük derdim açlık