León yazdı: ↑25.05.2022 - 13:12:25
dead911 yazdı: ↑25.05.2022 - 08:16:19
León yazdı: ↑25.05.2022 - 07:49:20
Teknolojik gelişmelerle beraber anne sütünden çok daha iyi besinlerin üretilmeyeceği ne malum??
Halk ağzıyla konuşmayın
ciddi misin? ateistsin herhalde teknoloji ne verse yiyeceksin demek birak senin yerini de robotlar alsin o zaman ne gerek var yasamana teknolojik gelismelerle beraber sana ihtiyac olacagini dusunmuyorum
Sen git Türkçe’ni düzelt, sonra benle muhatap ol.Abdurrahman Dilipak izleyip buraya yorum yapmaya gelme
daha adını duymadığım adamı izliyormuşum benim niye haberim yok

o kadar izlemişsin ki demek herkesin senin gibi akit artığı birini izlediğini sanıyorsun ateist orayı süslesin diye var amaç ana sütüne karşılık teknolojinin getilerini savunacak birinin hangi zihniyete mensup olduğunu sorgulamak bunun ışığında da düşündüğüm ilk ihtimali soru olarak yönelttim ama bu soruyla akitçileri takip eden biriyle aynı ağzı paylaştığımı düşünecek kadar anlayış seviyenin düşük olduğunu tahmin edemedim sen en iyisi birilerini yaftalamadan önce ben ne diyorum da bu bana böyle diyor diye bir kontrol et kendini ve yerini teknolojinin getirileri olan robotlara bırak onlar senin gibi düşünce kirliliği yaratmazlar senin teknolojiden daha değersiz olduğun ispatlandı