Bence mantıklı olanı yapmış. Pediatrik kvc çok sıkıntılı bir bölüm. Ayrıca bu kişiyi 13 eş kıdemliyle aynı kefeye koymazlar. Kütüphaneden çıkıp gelen biriyle 10 senelik cerrahi tecrübesi olan birini hocalar eş kıdem yapmaz.
Bence mantıklı olanı yapmış. Pediatrik kvc çok sıkıntılı bir bölüm. Ayrıca bu kişiyi 13 eş kıdemliyle aynı kefeye koymazlar. Kütüphaneden çıkıp gelen biriyle 10 senelik cerrahi tecrübesi olan birini hocalar eş kıdem yapmaz.
"piyasada yapılan plastik işlemlerini gluteus minimusu ile yapar."
mesela hangi ameliyatları?
Tus ile ilgili herşeyi biliyorsun,temel tıpa dahili bilimlere cerrahi bilimlere o işi yapanlardan fazla hakimsin.Gelecek ile ilgili tahminler desen var.Sen nesin ya da kimsin ey yeşil saçlı boomer.
Ben söyleyeyim şarlatanisengard-gazisi yazdı: ↑04.05.2022 - 23:22:57
Tus ile ilgili herşeyi biliyorsun,temel tıpa dahili bilimlere cerrahi bilimlere o işi yapanlardan fazla hakimsin.Gelecek ile ilgili tahminler desen var.Sen nesin ya da kimsin ey yeşil saçlı boomer.

çok enteresan gibi gelse de....
yok abi gerçekten enteresan.
yok abi gerçekten enteresan.
Yeni nesil proteinsizlikten biraz iq düşüklüğü yaşıyor ama bunlar iyi günler. 1 kg tavuk 200 tl olacak ağustos ayında. Uzman hekim tavuk şişi haftada 1 ödül diye yer.isengard-gazisi yazdı: ↑04.05.2022 - 23:22:57
Hoca yüzüne bile bakmayacak, 5 sene takılıp gidecekler iste
Cerrahi adap diye bir şey var istersen profesör ol yeni bir cerrahi dala başlayacaksan çömezsindir.
Derma-plastik belki biraz da psikiyatri-çrs gerisi 20 sene sürünür. Gerisinde özellerde, muaynehanede falan yer yok, para kazanan da yok. Üniversitede tadi zaten kacti doner yok. Diger branslarda %1'leri ihmal ediyorum bana anektodal örnekleri getirmeyin bu 20 sene icinde:) temeller zaten ölü, ülke sınırları içinde yapılmaz.abi dogru yolda yaniBesiktas88 yazdı: ↑07.05.2022 - 20:27:21Tedi hocam niye böyle atarlisin![]()
Sence hangi bölüm yapılır suanki sartlarda temelden klinikten...tecrübelerinden faydalanmak adına soruyorum
En son tedi tarafından 07.05.2022 - 20:54:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O yaşta tus çalışıp derece yapması takdire şayan ancak hedefi bence yanlış. Plastik yazdığına göre hedefleri hala yurtiçinde. Bu çalışmayı usmle için yapsa çok daha karlı olurdu onun için.
Bence de çok mantıklı. TR’de KVC ve Beyin Cer bölümlerine pek değer verilmiyor. Ben de zamanında çok istedim KVC’yi ancak TR’de Beyin Cer, KVC, KHD ve Ortopedi yapılmaz ancak çılgınca sevmek lazım yoksa pek akıl kârı değil. (Tabii ki her kişinin tercihine saygımız sonsuz
)
Yolu açık olsun inşallah. Hayırlı olsun.
Yolu açık olsun inşallah. Hayırlı olsun.