Özgeçmiş-yayın künyesi kısmı var. Bunu excel dosyası olarak göndermiştik. Orayı ne yaptınız?
Bir de ünvan kısmı sizde de boş mu?
Bir de ünvan kısmı sizde de boş mu?
Selamlar, Benim yüklediğim makalelerden de 2 si var. Birisi kayıp. E-posta attım bekliyorum bakalım. Yeni bilgi alırsanız paylaşırsanız sevinirim.mvdoktor yazdı: ↑06.03.2020 - 15:59:09benimde üç yayından sadece 2 sini sisteme aktarmışlar. 3. yayının olduğu derginin indexi var ama yayını yok. shgm.basasistanlik@saglik.gov.tr adresine mail attım. 2 gündür cevap bekliyorum. buna benzer sorunla karşılaşan oldumu acaba
selam. daha e-postaya cevap gelmedi. bir an önce cevap yazsalar iyi olur. nihayetinde ayın 18 i eşleşmelerin yapılması için son tarih.selcuksaygili yazdı: ↑10.03.2020 - 14:43:24Selamlar, Benim yüklediğim makalelerden de 2 si var. Birisi kayıp. E-posta attım bekliyorum bakalım. Yeni bilgi alırsanız paylaşırsanız sevinirim.mvdoktor yazdı: ↑06.03.2020 - 15:59:09benimde üç yayından sadece 2 sini sisteme aktarmışlar. 3. yayının olduğu derginin indexi var ama yayını yok. shgm.basasistanlik@saglik.gov.tr adresine mail attım. 2 gündür cevap bekliyorum. buna benzer sorunla karşılaşan oldumu acaba