En yakın zamanda kilitli başlıkta bulunan büyük emekler verilip yazılan sebepler buraya taşınacaktır. Yenileri için burdan devam edicez.
ne basligikizarmisekmek yazdı:En yakın zamanda kilitli başlıkta bulunan büyük emekler verilip yazılan sebepler buraya taşınacaktır. Yenileri için burdan devam edicez.

Bir ölüür bin diriliriz 

ne başlığı derkenprensesinuykusu yazdı:ne basligikizarmisekmek yazdı:En yakın zamanda kilitli başlıkta bulunan büyük emekler verilip yazılan sebepler buraya taşınacaktır. Yenileri için burdan devam edicez.
kitlenen başlıkkizarmisekmek yazdı:ne başlığı derkenprensesinuykusu yazdı:ne basligikizarmisekmek yazdı:En yakın zamanda kilitli başlıkta bulunan büyük emekler verilip yazılan sebepler buraya taşınacaktır. Yenileri için burdan devam edicez.

sen mi kilitlettinprensesinuykusu yazdı:kitlenen başlıkkizarmisekmek yazdı:ne başlığı derkenprensesinuykusu yazdı:ne basligi
yaw hangi başlıkkizarmisekmek yazdı:sen mi kilitlettinprensesinuykusu yazdı:kitlenen başlıkkizarmisekmek yazdı: ne başlığı derken

senin uyku vaktin gelmişprensesinuykusu yazdı:yaw hangi başlıkkizarmisekmek yazdı:sen mi kilitlettinprensesinuykusu yazdı:kitlenen başlıksöylesene vbe adam
çok geç çıktım ondan olabilir mıkizarmisekmek yazdı:senin uyku vaktin gelmişprensesinuykusu yazdı:yaw hangi başlıkkizarmisekmek yazdı:sen mi kilitlettinsöylesene vbe adam

Gitmiş o destansı nedenler
senaryo yazarken sürekli araya giren ; adeta yazılan senaryoyu kıskanan kadınla evlenilmez...
Çok geç dediğin tam olarak kaçprensesinuykusu yazdı:çok geç çıktım ondan olabilir mıkizarmisekmek yazdı:senin uyku vaktin gelmişprensesinuykusu yazdı:yaw hangi başlıksöylesene vbe adam
empati lütfen
tartışmayı durdurmak için kilitlendi bence, açılır diye düşünüyorum.