...
En son emredostnaberla tarafından 07.02.2014 - 11:19:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
La sanat benim icin bi varolma meselesi.Hemso hasan.tesekkurler kaptanemredostnaberla yazdı:la sen sanatı niye yapıyon? la bana o.ö (27) felsefesi yapma..ellidokuznoktayetmis yazdı:Talihsiz aciklamalaremredostnaberla yazdı: la ben sanatın ve sanatçının her zaman karşısındayım.. nerde bi albüm yada film çıksa hemen korsanını alıyom.. sokak sanatçılarının yanından geçerken para vermemek için telefonla konuşma numarası yapıyom.. heykellere spreyle yazı yazan benim.. sanatçının emeğine saygısızlık bizim işimiz..
7 ortak girilen kurban."hay masallah" "iyi tutun" "ipi cozme" lafini duyunca gittikce varoluyorum haciemredostnaberla yazdı:varolmaktan kastınız nedir sayın 59?ellidokuznoktayetmis yazdı:La sanat benim icin bi varolma meselesi.Hemso hasan.tesekkurler kaptanemredostnaberla yazdı: la sen sanatı niye yapıyon? la bana o.ö (27) felsefesi yapma..
la senle kameralar önünde nişantaşında pazar kahvaltısı tadında sabah söyleşisi de yapılmaz a...[/quote]emredostnaberla yazdı:7 ortak girilen kurban."hay masallah" "iyi tutun" "ipi cozme" lafini duyunca gittikce varoluyorum haciellidokuznoktayetmis yazdı:varolmaktan kastınız nedir sayın 59?emredostnaberla yazdı: La sanat benim icin bi varolma meselesi.Hemso hasan.tesekkurler kaptan