oldukça zekice..mdack yazdı:Çevreye bağlı olarak evet, hayir , bazen. Cevap vermiş gibi görünüp aslında vermemek gibi bir yönüm de vardır.

oldukça zekice..mdack yazdı:Çevreye bağlı olarak evet, hayir , bazen. Cevap vermiş gibi görünüp aslında vermemek gibi bir yönüm de vardır.
Aşırı zekiyim.5iyah yazdı:benimki hep değişiyor ya.
denedim %100 çalışıyor.ellidokuznoktayetmis yazdı:Aşırı zekiyim.5iyah yazdı:benimki hep değişiyor ya.
La bu hareketi sanata yapılan hain bi saldırı olarak görüyorum ve kınıyorum.Hoş değilemredostnaberla yazdı:avatarla çelişen bi durum..ellidokuznoktayetmis yazdı:Aşırı zekiyim.5iyah yazdı:benimki hep değişiyor ya.
Talihsiz aciklamalaremredostnaberla yazdı:la ben sanatın ve sanatçının her zaman karşısındayım.. nerde bi albüm yada film çıksa hemen korsanını alıyom.. sokak sanatçılarının yanından geçerken para vermemek için telefonla konuşma numarası yapıyom.. heykellere spreyle yazı yazan benim.. sanatçının emeğine saygısızlık bizim işimiz..ellidokuznoktayetmis yazdı:La bu hareketi sanata yapılan hain bi saldırı olarak görüyorum ve kınıyorum.Hoş değilemredostnaberla yazdı: avatarla çelişen bi durum..