boşver sağlam bir kapak aldı şu anWunderbar yazdı:neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeniJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.d

Kendime en hızlı ve en iyi ayar ödülünü veriyorum asdfjkş
başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünceJeanne yazdı:boşver sağlam bir kapak aldı şu anWunderbar yazdı:neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeniJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.d

ben de hıyarla iyi gider dedim bişey demedim kiJohn2 yazdı:Wunderbar yazdı:neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeniJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.d
şaka mısın? kaşarı seviyorum dedim ne var bunda.
en kötü hıyar en iyi kaşardan daha iyidir lakin sen neden alıntı yapıyorsun beni ısrarla muhatap almıyorum dedin iyiki bi de alsan kim bilir ne yapıcanJeanne yazdı:hıyarla çok iyi gider evetJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.d

cümlenin sonuna : d koyunca ne manada söylediği anlaşılmıyormuş gibi çeviriyor bi de asdfgjklşWunderbar yazdı:başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünceJeanne yazdı:boşver sağlam bir kapak aldı şu anWunderbar yazdı: neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeni
kaşar peyniri seviyorum dediyse ben de salatalıkla iyi gittiğini söyledim kötü bişey demedim

shame on you bence de bırak bu önyargıyı .Wunderbar yazdı:başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünceJeanne yazdı:boşver sağlam bir kapak aldı şu anWunderbar yazdı: neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeni
senle polemiğe girmek istemiyorum da ne niyetle söylediğin çok bariz, eğer gerçekten o niyetle söylemediysen ve ona rağmen ben öyle anladıysam hoş bi profil çizmiyosun demektir. neyse takıl zaten 4. hesabın falandır, sinirimi bozmak istemiyorum akşam akşam.John2 yazdı:Wunderbar yazdı:neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeniJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.d
John2 yazdı:en kötü hıyar en iyi kaşardan daha iyidir lakin sen neden alıntı yapıyorsun beni ısrarla muhatap almıyorum dedin iyiki bi de alsan kim bilir ne yapıcanJeanne yazdı:hıyarla çok iyi gider evetJohn2 yazdı:biçok peynir türünü severim amma kaşar bir başka.dkomik

John2 yazdı:shame on you bence de bırak bu önyargıyı .Wunderbar yazdı:başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünceJeanne yazdı: boşver sağlam bir kapak aldı şu an

sana kötü bişey dedin diyen yok zaten de nedir bu ön plana atma istediğin kendini .d başkasına bişey yazıyorum üzerine alınıp cevap veriyon. şaka yapıyoruz karşılıklı gereksiz ciddiye alan varsa benim pek umrumda değil beğenmeyen okumasın .dJeanne yazdı:cümlenin sonuna : d koyunca ne manada söylediği anlaşılmıyormuş gibi çeviriyor bi de asdfgjklşWunderbar yazdı:başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünceJeanne yazdı: boşver sağlam bir kapak aldı şu an
kaşar peyniri seviyorum dediyse ben de salatalıkla iyi gittiğini söyledim kötü bişey demedim
sana bir sır veriyim miJohn2 yazdı:sana kötü bişey dedin diyen yok zaten de nedir bu ön plana atma istediğin kendini .d başkasına bişey yazıyorum üzerine alınıp cevap veriyon. şaka yapıyoruz karşılıklı gereksiz ciddiye alan varsa benim pek umrumda değil beğenmeyen okumasın .dJeanne yazdı:cümlenin sonuna : d koyunca ne manada söylediği anlaşılmıyormuş gibi çeviriyor bi de asdfgjklşWunderbar yazdı: başkası adına utandığınız anlar diye bi başlık vardı, oraya yazasım geldi bak arkadaşın yazdıklarını görünce
burda istenmiyorsun

istediğim niyetle söyleyebilirim bro. şaka yaptım ama istersem ciddi de olurum orda gerilmene gerek yok. ha geriliyosan okuma ona yapabilecek bişeyim yok.Wunderbar yazdı:senle polemiğe girmek istemiyorum da ne niyetle söylediğin çok bariz, eğer gerçekten o niyetle söylemediysen ve ona rağmen ben öyle anladıysam hoş bi profil çizmiyosun demektir. neyse takıl zaten 4. hesabın falandır, sinirimi bozmak istemiyorum akşam akşam.John2 yazdı:Wunderbar yazdı: neden bu kadar iğrençleşmek zorundasın merak ettim, anlatsana biraz daha nereye kadar düşüreceksin seviyeni