Öyleyse bir adet ekran görüntüsü de ben paylaşayımdrfishenk yazdı: Film ve dizilerden printscreenlere bayiliyorum
http://puu.sh/q8SO
Öyleyse bir adet ekran görüntüsü de ben paylaşayımdrfishenk yazdı: Film ve dizilerden printscreenlere bayiliyorum
süper bak bu oldusinganewsong yazdı:mantıklı aşk.
tmmdrhomm yazdı:bulursanız bana da ses edin...bi de ne kadar yersen ye kilo aldırmayan çikolatalı pasta isiyorumdr_dilruba yazdı:süper bak bu oldusinganewsong yazdı:mantıklı aşk.
üstüne söz etmeyin başlık kitlensin diyorummouse_md yazdı:"mantıklı bir aşk" diyorum.nurullahs yazdı:aşk mantoğın önüne geçmemeli diyorum
daha da uzatıyorum "mantık hamuruyla yoğrulmuş sevgi parcacıklarıyla tatlandırılmış iltifatlarla kabartılmış öpücüklerle canımlarla cicimlerle süslenmiş iyi gün kötü gün tabağında servis edilmiş bir aşk keki " diyorum.
fedakarlık tepsisinde de ikram edelimmouse_md yazdı:saygı çayıyla beraber diye de ekleyelim bariiinurullahs yazdı:üstüne söz etmeyin başlık kitlensin diyorummouse_md yazdı: "mantıklı bir aşk" diyorum.
daha da uzatıyorum "mantık hamuruyla yoğrulmuş sevgi parcacıklarıyla tatlandırılmış iltifatlarla kabartılmış öpücüklerle canımlarla cicimlerle süslenmiş iyi gün kötü gün tabağında servis edilmiş bir aşk keki " diyorum.
hehe güzelmiscandelabra yazdı:bende çalışmayarak 70 puan istiyom sevgili lamba cini.dr_dilruba yazdı:tmmdrhomm yazdı: bulursanız bana da ses edin...bi de ne kadar yersen ye kilo aldırmayan çikolatalı pasta isiyorum
Evet, zaten filmin genel şablonuna uymuyor, adam sürekli kızın peşinde ve kız hep kararsızlık-reddetme modunda devam eden bir film.mouse_md yazdı:yaa bu aslında filmin repliği değilmrdavinci yazdı: Bu filmin sonunda erkeği terketmişti, perişan olmuştu gariban.
http://www.imdb.com/title/tt1022603/
ünal demirbağ a ait bi sözz
ben de hiç aşık olamadım.beyaz_inci yazdı:valla ben hiç bir zaman aşık olamicamı düşünüyorum ya da biri bana aşık olmicak ya da her ikisi.o yüzden rahatım evlenmicem sanırım![]()
aşk bence ilk görüşte olur içinde de mantık falan yoktur o yüzden aşktır.benimkisi bir hayal işte....
Merhaba beyaz_inci,tanışalım mı ?beyaz_inci yazdı:valla ben hiç bir zaman aşık olamicamı düşünüyorum ya da biri bana aşık olmicak ya da her ikisi.o yüzden rahatım evlenmicem sanırım![]()
aşk bence ilk görüşte olur içinde de mantık falan yoktur o yüzden aşktır.benimkisi bir hayal işte....