internetten medikal kozmetik ürünü alan var mı bioderma gibi mesela orjinalliği açısından güvenlimi yoksa eczaneden şaşmamalı mı
hangi siteler acaba?elifg yazdı:dridiopatik yazdı:internetten medikal kozmetik ürünü alan var mı bioderma gibi mesela orjinalliği açısından güvenlimi yoksa eczaneden şaşmamalı mı
Ben genelde internetten alıyorum. Daha uygun oluyor. Güvendiğim iki site var. İkisiyle de sorun yaşamadım bu konuda. Hatta küçük deneme boyları da gönderiyorlar
hangi siteden aldığını paylaşabilirsen çok sevniirim bilemedim hangisi güvenlielifg yazdı:dridiopatik yazdı:internetten medikal kozmetik ürünü alan var mı bioderma gibi mesela orjinalliği açısından güvenlimi yoksa eczaneden şaşmamalı mı
Ben genelde internetten alıyorum. Daha uygun oluyor. Güvendiğim iki site var. İkisiyle de sorun yaşamadım bu konuda. Hatta küçük deneme boyları da gönderiyorlar

Burada duydugum acnelyse i suratıma boca ettim
Bildiğin yüzüm nar gibi kızardı derim de soyuluyor aslında bu yenilenme olayını sevdim fazlaca kızarmasaydı iyiydi
Ayda bir iki roacctuane alanlar varmıs anti aging ve akne sivilce ıvır zıvır için kullanan var mı
Bildiğin yüzüm nar gibi kızardı derim de soyuluyor aslında bu yenilenme olayını sevdim fazlaca kızarmasaydı iyiydi
Ayda bir iki roacctuane alanlar varmıs anti aging ve akne sivilce ıvır zıvır için kullanan var mı
tustan hatıra kalan yüzümdeki sivilceler için acnelyse ve clinoper kullanıyorum. 1 hafta olmasına rağmen biraz faydalı oldu sanırım ama cildim bir yandan kurudu ve dökülüyor. bu normal birşey midir. nemlendirici bir krem işe yarar mı bu duruma karşı? aslında nemlendirici krem ne işe yarar tam olarak onu da bilmiyorum. traş kolonyasından başka bildiğim kozmetik ürün yok lol.
Hmm bir beyfendi var galiba başlığımızda acnelyse kullanıyorsan 50 faktör güneş kremini ve bephantolünü eksik etmeyubice yazdı:tustan hatıra kalan yüzümdeki sivilceler için acnelyse ve clinoper kullanıyorum. 1 hafta olmasına rağmen biraz faydalı oldu sanırım ama cildim bir yandan kurudu ve dökülüyor. bu normal birşey midir. nemlendirici bir krem işe yarar mı bu duruma karşı? aslında nemlendirici krem ne işe yarar tam olarak onu da bilmiyorum. traş kolonyasından başka bildiğim kozmetik ürün yok lol.
Ben keratin yaptirmistim, ikisi ayni sey mi bilmiyorumBrendamd yazdı:brezilya fönü yaptıran var mı acaba? saçlarımla uğraşmaktan bıktım

acnelyse in ciltte ne kadar kalması gerekiyordrhomm yazdı:Hmm bir beyfendi var galiba başlığımızda acnelyse kullanıyorsan 50 faktör güneş kremini ve bephantolünü eksik etmeyubice yazdı:tustan hatıra kalan yüzümdeki sivilceler için acnelyse ve clinoper kullanıyorum. 1 hafta olmasına rağmen biraz faydalı oldu sanırım ama cildim bir yandan kurudu ve dökülüyor. bu normal birşey midir. nemlendirici bir krem işe yarar mı bu duruma karşı? aslında nemlendirici krem ne işe yarar tam olarak onu da bilmiyorum. traş kolonyasından başka bildiğim kozmetik ürün yok lol.
Gece cok cok az kullanin. Ben her gun kullandigimda baya yanik yapiyo. Bi gun arayla kullaninca daha iyi oldugu dusunuyorum.ozlemc yazdı:acnelyse in ciltte ne kadar kalması gerekiyordrhomm yazdı:Hmm bir beyfendi var galiba başlığımızda acnelyse kullanıyorsan 50 faktör güneş kremini ve bephantolünü eksik etmeyubice yazdı:tustan hatıra kalan yüzümdeki sivilceler için acnelyse ve clinoper kullanıyorum. 1 hafta olmasına rağmen biraz faydalı oldu sanırım ama cildim bir yandan kurudu ve dökülüyor. bu normal birşey midir. nemlendirici bir krem işe yarar mı bu duruma karşı? aslında nemlendirici krem ne işe yarar tam olarak onu da bilmiyorum. traş kolonyasından başka bildiğim kozmetik ürün yok lol.
keratin bakım arada yaptırıyorum çok güzelmithrandir yazdı:Ben keratin yaptirmistim, ikisi ayni sey mi bilmiyorumBrendamd yazdı:brezilya fönü yaptıran var mı acaba? saçlarımla uğraşmaktan bıktımsaclarim hafif dalgaliydi, keratinden sonra dümdüz oldu. Kuaförüm 6 ayda tekrar etmemin faydali olacagini soyledi ama ben mecburide oldugum ve ilcede kuafor olmadigi icin 1 yildan fazla oldu tekrarlamadim ama hala düz

merak ettiğim şu: saçlarım yıkadıktan sonra dümdüz oluyor mu. yoksa ben yine üzerinden düzleştiriciyle falan geçmek zorunda mıyım:)
Şampuan, duş jeli, fondoten, pudra, göz kalemi, rimel, aydınlatıcı ürünlerini kullandımDilfeza yazdı:Hanımlar yves rocher antiaging ve diğer ürünleri nasıl kullanan var mı? Fiyatları makulmüs de dikkatimi çekti
Bunlardan alma dediğim tek ürün transparan pudrası
İşe yaramayan bi ürüne o kadar para vermeye gerek yok
Bir de bitkisel diorlar ama pek alakası yok tabi