abi bu sefer oldu gibi!!!drckara yazdı:dibde olmak bazen iyidir.daha cok sıcrarsın.

görüşmeyeli teselli etme konusunda baya yol katetmişsin...
not: ne demek istedıgımı başta hancı ve mırkan olmak uzere eski cay ekıbı cok ıyı anlayacaktır...
ckara abi çok guldum yaaa offf hala uyuyamadım....
neyse neyse gıttım bu defa..
grsrz

bi de kendime teselli vermeyi ögrensem.nickomisin yazdı:abi bu sefer oldu gibi!!!drckara yazdı:dibde olmak bazen iyidir.daha cok sıcrarsın.
görüşmeyeli teselli etme konusunda baya yol katetmişsin...
not: ne demek istedıgımı başta hancı ve mırkan olmak uzere eski cay ekıbı cok ıyı anlayacaktır...
ckara abi çok guldum yaaa offf hala uyuyamadım....
neyse neyse gıttım bu defa..
grsrz
bu arada yıllrdır dibden kurtulamadım sanırım bi sorun var benim dibde

ben yapmadım zati annem yapmış sağolsundrckara yazdı:sen anca foto koyarsın kendin yapamazsın kimezenter yazdı:buyrun siz de bakındrckara yazdı:cok kötüsün ama
aa pardon ben bakmıyodum direk yiyodum![]()
tabi bi kebap değil

gözünüz mü kaldı ya lokmalar gitmiyo aşa
ben demiştim sen yapamazsın diyemezenter yazdı:ben yapmadım zati annem yapmış sağolsundrckara yazdı:sen anca foto koyarsın kendin yapamazsın kimezenter yazdı: buyrun siz de bakın
aa pardon ben bakmıyodum direk yiyodum![]()
tabi bi kebap değil
gözünüz mü kaldı ya lokmalar gitmiyo aşa

aha benim kız da şimdiden öyle.bi suc işleyince babama söylemeyelim deyip beni ilk gördüğünde hemen itiraf edenmezenter yazdı:ben yayımdrckara yazdı:aferim dürüst olmak da bi yetenektirmezenter yazdı:hee yapamam doru
kronik dürüst inop
evre 4 patavatsızlığın da dibiyim

bi de burçlar yalan derlerdrckara yazdı:aha benim kız da şimdiden öyle.bi suc işleyince babama söylemeyelim deyip beni ilk gördüğünde hemen itiraf edenmezenter yazdı:ben yayımdrckara yazdı:aferim dürüst olmak da bi yetenektir
kronik dürüst inop
evre 4 patavatsızlığın da dibiyim
brad pitt de yay bu arada
ne kadar lüzumsuz bilgi varsa bende