bence sen danisman olmasindr_mercan yazdı:ben aşırı demokratım
oldu mu böle

bence sen danisman olmasindr_mercan yazdı:ben aşırı demokratım
oldu mu böle
faberlodit yazdı:adayım yok sevgili mod-um. mevcut adayları tümüyle görüp değerlendirme yapmak isterimleman yazdı:adayin mi var gizli gizli yoksa faber,faberlodit yazdı: oy kullanaydık iyiydiama açıktan değil, gizli gizli
yine de bi ön anket yapılsa iyi olmaz mı? hem size de yardımcı olur belki bu anket![]()
bana gizli gizli faber mod olsun teklifleri geldi bak diyim
aday olmam konusunda sana mesaj atan eğer bir kişi ise biliyorum kim olduğunu. teşekkür ediyorum ona beni layık gördüğü için. tabi onu da doğru biliyorsamama günlük hayattaki sorumluluklarımı sen biliyorsun. 2 kat arttı bi de. burada da sorumlulukların altına girebilir miyim bilmiyorum.
benden daha iyi yapacak arkadaşlar vardır. hem gönüllüler de var. onlara güveniyoruz ve merakla bekliyoruz![]()
faberlodit yazdı:bence sen danisman olmasindr_mercan yazdı:ben aşırı demokratım
oldu mu bölesiteye ilk uye olanlara kurallari anlatmali, site ici turlar duzenleyerek onlarin daha cabuk adapte olmalarini saglamalisin. bence bu yakisir sana. hatta sana ozel yetki verilmeli. copcatanlik masasi olmali
evet evet sen mod olma, sen sitenin danismani ol
Sen de güzel yaparsın aslında jange hocam, ama işte reelde sorumluluk daha çok diyordundrjangeum yazdı:faberlodit yazdı:adayım yok sevgili mod-um. mevcut adayları tümüyle görüp değerlendirme yapmak isterimleman yazdı: adayin mi var gizli gizli yoksa faber,
aday olmam konusunda sana mesaj atan eğer bir kişi ise biliyorum kim olduğunu. teşekkür ediyorum ona beni layık gördüğü için. tabi onu da doğru biliyorsamama günlük hayattaki sorumluluklarımı sen biliyorsun. 2 kat arttı bi de. burada da sorumlulukların altına girebilir miyim bilmiyorum.
benden daha iyi yapacak arkadaşlar vardır. hem gönüllüler de var. onlara güveniyoruz ve merakla bekliyoruz![]()
Valla gizli söyleyen, mesaj atan kim bilmiyorum ama ben bu başlığın 2.ve 3. sayfasında açıktan demiştim Faber, espoir, batur, singa diye...
Ama faberden ses çıkmadı.Bence güzel de yapardın faber.
tesekkur ederim jangeum. ama dedigim gibi gunluk hayatin stresini atmaya geliyorum buraya. bi de mod olursam gereksiz yere stres yaparim ben. ekstra sorumluluk almak istemem. aday arkadaslar arasinda hak eden kazansin diyerek politik bir sekilde noktalayayim sozlerimidrjangeum yazdı:faberlodit yazdı:adayım yok sevgili mod-um. mevcut adayları tümüyle görüp değerlendirme yapmak isterimleman yazdı: adayin mi var gizli gizli yoksa faber,
Valla gizli söyleyen, mesaj atan kim bilmiyorum ama ben bu başlığın 2.ve 3. sayfasında açıktan demiştim Faber, espoir, batur, singa diye...
Ama faberden ses çıkmadı.Bence güzel de yapardın faber.
Teşekkürler hocamdrjangeum yazdı:Sağol Akandemir, biliyorum yaparım Allah'ın izniyle, hatta sitenin anne modu bile olabilirim de, dediğin gibi sorumluluk çok, bi de reeldeki sorumluluklardan burdaki görevimi aksatırsam üzülürüm, o yüzden baştan aday olmadım.
Benim oyum sana Akandemir, senin güzel yapacağına inanıyorum.
stressiz gorev mi olurmusleman yazdı:modlugun stresli bisey oldugunu mu dusunuyorsun faberbanlandmadin sen dimi hic
Simurg Hocamdrjangeum yazdı:Simurg yazdı:akandemir... hemen de siyasiler gibi avatar olmuş..
ama uzgunum işe yaramaz, bizde mulakata bu sekılde gırsen de boş
![]()
Ne yapması gerek adayların, siz de biraz tüyo verseniz ya.