küçük değil ya..37.5 38 arası değişiyo.drela64 yazdı:kaç numara bu ayaklar küççücük duruyolardayabancakali yazdı:ayak konseptli tek fotom.ayaklar duvara dikili
kaptaan, artık bu dolmuşta bulunmak istemiyorum.müsait bi kara parçasına demir at!!!

fakir eroini:

yok arkadaş ben anlamadım bu işi.markette en fazla sebze meyve reyonunda oyalanıyorum,hepsini elleyip,tek tek seçiyorum,eve geliyorum torbaları boşaltıp dolaba yerleştirme aşaması tam bi hüsran.ya markette biri benim torbaları değiştiriyor.ya da yolda bozuluyor bunlar.bunları ben almış olamam.

fakir eroini:

yok arkadaş ben anlamadım bu işi.markette en fazla sebze meyve reyonunda oyalanıyorum,hepsini elleyip,tek tek seçiyorum,eve geliyorum torbaları boşaltıp dolaba yerleştirme aşaması tam bi hüsran.ya markette biri benim torbaları değiştiriyor.ya da yolda bozuluyor bunlar.bunları ben almış olamam.

Bi arkadaşıma uğradım bugün. Dönerken taksi bulamadım. Gecenin ikisinde ara sokaklarda yusuf yusuf keyfi.

...
En son emredostnaberla tarafından 06.02.2014 - 23:44:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
...
En son emredostnaberla tarafından 06.02.2014 - 23:43:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
...
En son emredostnaberla tarafından 06.02.2014 - 23:40:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İyi değil. Mahçup olunmasını sevmiyorum.emredostnaberla yazdı:ohaaa.. saol yaa çok mahçup oldum iyi mi?dea- yazdı:emredostnaberla yazdı:akıllı telefonum yok ki evimin önündeki kaldırıma iki gündür park eden vinci fotoğraflim.. la bildiğin vinç..
Ben painti güzel kullanamıyorum ama akıllı telefon alana kadar idare et :m
Gül diye yaptım :m
...
En son emredostnaberla tarafından 06.02.2014 - 23:36:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.