ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı:evt benim ohayalsatanadam yazdı:ıyyyy iirenç.![]()
hade burdan de sıtenın en iğrenç üyesi kim başlığı açsana
heaa yaa ıkıncı ıcın bırıncı bellı arkadaş benım iğrenççhayalsatanadam yazdı:ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı:evt benim ohayalsatanadam yazdı:ıyyyy iirenç.![]()

Yok ya a$k ya müstehcen konular revaçta, yemek ba$liklarida açmiyor kimseyihayalsatanadam yazdı:ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı:evt benim ohayalsatanadam yazdı:ıyyyy iirenç.![]()

peki.resident yazdı:heaa yaa ıkıncı ıcın bırıncı bellı arkadaş benım iğrenççhayalsatanadam yazdı:ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı: evt benim o![]()
hade burdan de sıtenın en iğrenç üyesi kim başlığı açsanatöbeaaa yaff
nesee takma kafanıı
hade sen git de bi yerlerde tıkın
soora gelırsın yıne
resi özune dönduresident yazdı:heaa yaa ıkıncı ıcın bırıncı bellı arkadaş benım iğrenççhayalsatanadam yazdı:ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı: evt benim o![]()
hade burdan de sıtenın en iğrenç üyesi kim başlığı açsanatöbeaaa yaff
nesee takma kafanıı
soora gelırsın yıne

merak etmee haahayalsatanadam yazdı:peki.resident yazdı:heaa yaa ıkıncı ıcın bırıncı bellı arkadaş benım iğrenççhayalsatanadam yazdı: ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.töbeaaa yaff
nesee takma kafanıı
soora gelırsın yıne

içinde AŞK kelimesi geçen bi başlığın tutmaması imkansız gerçekten. inadına AŞKsız başlıklar açıcam işte.Espoir yazdı:Yok ya a$k ya müstehcen konular revaçta, yemek ba$liklarida açmiyor kimseyihayalsatanadam yazdı:ikinciyi seçmek için mi. zaten bırakıcam artık bu istatistiki başlıkları. isimleri falan. polemik konusu oluyo ki hiç hazzetmiyooomm. artık daha alengirli başlıklar açıcam. tavuk dolma. hindi doldurma. horoz tava. pilav üstü kaz kızartması. ördek yahnisi. offff karnım acıktı ha gidiim de bi tavuk paça içip geliim.resident yazdı: evt benim o![]()