görsel değişiklikler yapılacak, hatta önerileriniz önemli bu konuda. altyapı tamamen değişti. önceden üyelerin fark etmediği arka planda bir sürü hata ile uğraşıyorduk. hepsi sona erdi. teknik ekip çok kısa sürede ideal görselliği de sağlayacak
ç,ş harfi oluyor sanırım; ch,shprntscrn yazdı:Sen niye öyle yaziyorsun bol h'li
herhangi bir başlığa mesaj yazdıktan sonra forumlara geçiyor sayfa tekrar portala tıklamak zor geliyor.aynı başlıkta kalmıcaksa bari anasayfaya dönsün.bi tek ben de mi oldu acaba?
bir de resim yükleyim dedim 400 üstü kabul etmedi.bu iyi olmuş sanki, sayfanın tipi kaymaz hiç değilse

bir de resim yükleyim dedim 400 üstü kabul etmedi.bu iyi olmuş sanki, sayfanın tipi kaymaz hiç değilse

O sorunu teknik ekip ilgileniyor. Halledecez merak ermeyindrela64 yazdı:herhangi bir başlığa mesaj yazdıktan sonra forumlara geçiyor sayfa tekrar portala tıklamak zor geliyor.aynı başlıkta kalmıcaksa bari anasayfaya dönsün.bi tek ben de mi oldu acaba?![]()

Eksiklikler var ama bu iyi merak etmeyin. 

Alışamadım. En son yazılan sayfa gözükmüyor. Yazanların kim olduğu gözükmüyor.
Genel olarak çok kötü ya kullanışlılık sıfır alışkanlıkla falan alakaıs yok bunun
Eksikler saymakla bitmez, avatar yok ya da ben göremedim. Giriş yaptıktan sonra portal a basınca yine atıyor giriş yapmamış gibi. Vallahi bak ben de sista ya katılıyorum mesela yeni drtus bazı insanların aynı düşünebilmesine olanak sağlasa da ben karşıyım. Sonuna kadar muhalefet. ...
Giriş yapinca 2-3 saniyede çıkış yapanlar internet tarayıcılarını değiştirsin,bende işe yaradı
hastane rehberindeki çoğu bölüm yorumu silinmiş
uzunca bir süredir girmemiştim bugün drtusun son halini görünce çok üzüldüm, eskiden siteye girdiğin zaman son yazılmış olan veya en popüler konuşulmakta olan başlıkları görürdün insan merak eder girer okumak isterdi , şimdi diğer klasik forumlar gibi sadece başlıklar var, böyle çok kullanıcı kaybedersiniz
Gelmesin. Benim icin cok iyi oldu, hem giresim gelmiyor hem istesem de giremiyorum bagimliligimdan kurtulma uzereyim. Emegi gecen herkese cok tesekkurler
Mesajıma karşılık biri bişe yazda uyarı gelmiyor bana? Ne kötü
Beğen
tuşunu kaldırmışlar da
tuşunu kaldırmışlar da
tabibehanim yazdı:Gelmesin. Benim icin cok iyi oldu, hem giresim gelmiyor hem istesem de giremiyorum bagimliligimdan kurtulma uzereyim. Emegi gecen herkese cok tesekkurler
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xF0\x9F\x91\x8D ...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen Mesaj Panosu Yöneticisi ile iletişime geçin.
arada böyle de yapıyor iletişime geçeyim de
heryeri ayrı bir harika haline gelmiş olan drtustan gitme vakti gelmiş
Incorrect string value: '\xF0\x9F\x91\x8D ...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen Mesaj Panosu Yöneticisi ile iletişime geçin.
arada böyle de yapıyor iletişime geçeyim de
heryeri ayrı bir harika haline gelmiş olan drtustan gitme vakti gelmiş